4 May 2010

Lili - kadife&dantelli elbise

Lili'ye bu elbiseyi anneme verilen artık kumaşlarla diktim. Kumaşlara bir göz atınca tam Lili'ye göre biçilmiş atlet buldum ama iki parça da arka biçilmişti. İki tane de bana göre biçilen atlet parçası ve dikdörtgen vardı. Bütün bu parçalardan bu elbiseyi yapmayı planladım ve dantellerle süsleyerek bitirebildim.
Bu haftasonu anneannesiyle birlikte katıldıkları bir düğünde Lili bu elbisesini giydi ve bir bordo cameo broşumla tamamladı kıyafetini. Ancak ben bu elbiseyi ona giydirene kadar biraz dil dökmek zorunda kaldım.
Suzy: Hadi annecim giy elbiseni!
Lili: İstemiyoyuuummm, ben spoyy aykaplayımı istiyoyuuum...
Suzy: Ama olmaz,
Lili: Oluyy,
Suzy: Annecim düğüne gidiyorsun, spor ayakkabılarla süslenemezsin.
Lili: İstemiyoyum diğine gitmek:(
Suzy: Ama orada gelin vaaar, hadi bak, geline "Ooo sen ne kadar güzel olmuşsun gelin abla!" diyeceksin.
Lili: Tamaaaam! O da bana "sen ne kaday gisey olmuşsun Lili diycek mi?"
Suzy:......hönk..... dumur........!!!(ama yine de Suzy artık ikibuçuk yıldır Lili'nin annesi olmaya alışmıştır ve hönk halinden çabuk sıyrılıp: Diyecek tabi annecim, sen yeterince güzel olursan diyecek. Hadi, saçımızı tarayalııım, makyaj yapalııım...
Lili: Tamam anne, ben uruje istiyorum.

Uruje ne mii? Ruj ve Ojenin bileşimi bir kelime. Lili'nin icadı. Şşşşt, gülmeyiiin:)

Not: 23 Nisan bebeklerini geçen hafta yolladım, Fayran bebeğine kavuşmuş, Tuğba Sa da bebeğine kavuştuysa bir haber yollayabilir mi acaba, aklım kaldı da...

14 yorum :

Yeşim dedi ki...

Allahım bu nasıl bir güzelliktir :) Maşallah Allah nazarlardan saklasın. Kuzum yaa nasıl yakışmış elbise annesi ellerine sağlık :)

müge dedi ki...

Liloşuuum :)) Annecik ne güzel süslemişsin kuzucuğumu. Maşallah maşallah. Liloooş seni bizim eve götürsem gelirmisin ? Sosis pişirirmiyiz beraber heee :)) Ellerine sağlık elbiseye bayıldım biblo gibi olmuş Liloşum. Güneş gibi zaten kendisi, pırıl pırıl muck. Ben de uruje delisiyim çok ortak yanımız var çoook :))

ADRIANA dedi ki...

QUE HERMOSA NENA!!!
UN BESO Y HASTA PRONTO!!!

Unknown dedi ki...

İçi şeker-dışı şeker Lilinin.

Atolyekedi dedi ki...

Maşşallah bu güzel kıza ya nazar değmesin, elbisesi çok yakışmış, çok cici durmuş. ELlerine sağlık. uruje ye bayıldım tek kelimeyle süper niye iki kelime kullanıyoruz ki ceylancık haklı bir kelimeyle bitti gitti işte

Unknown dedi ki...

ahhahha :)liloş kocaman olmuş da annesinin ojesini rujunu istermiş ,haklı çocuk oda ona sende çok güzdel olmuşsun diyecek mi:)

yarimay dedi ki...

ay cok tatli olmus ellerine saglik..lillyede cok yakismis :)
güle güle giyinsin..

hürriyetdurul dedi ki...

siz beni güldürdünüz allahda sizi güldürsün aynı benim torunum çok şirin maaşallah.canım bir ricam kızımın fotoğraf sitesini paylaşırmısın bloğundan www.anifotograflari.com www.rukiyetasci.com çok teşekkür

Nedret dedi ki...

Maşallah, hem annesine hem kuzusuna.
Ceketiniz de süper. Tebrik ederim. Sevgiler.

Nilgün Komar dedi ki...

o dilleri severim bennn... çok güzelsin tabiki lilişimmm... uruje de sürdünüzmü acaba :))))

ateşböceği dedi ki...

Ay ay ay.. Bu ne güzellil?.. Rabbim nazarlardan saklasın.. 41 kere maşaAllah :) Annesi, bahtı da yüzü kadar güzel olur İnşaAllah.. Elbise çok güzel olmuş Suzycim ellerine sağlık.. sende de olur mu bilmiyorum ama ben diktiğim kıyafeti metrelik kumaştan değil de parçalardan oluşturunca daha bi sevindirik oluyorum ;) Değerlendirmiş oluyorum ya hani, mantık bu ;))

hayal perest dedi ki...

KOCAMAN OLMUS NE ZAMANDIR UGRIYAMIYORDUM BLOGA MAŞALLAH YA
ÇOCUK YAPASIM GELİYOR BU KIZI GÖRDÜKÇE :)

Duygu dedi ki...

Ama ben bu bıcırığı yerim, çok güzel olmuş annesiii maaşallah..Elbise süper lili daha süper:)

ANTİGONE dedi ki...

bu ne güzellik böyle yahu! maşallah bıcırıma ;D