14 Ara 2010

GD - Dış Görünüm


" Ühüüü modaya yetişemiyorum. Sürekli değişiyor. Olmuyor ama olmuyooor!" 
diyenlere tavsiyem. Bir an önce kıyafetlerinize başka gözlerle bakmaya başlayın. Çünkü içlerinde modayı saklıyorlar. Yok yok, sadece satın aldığınız zamanın modasını değil, şimdinin de... Yeter ki siz onu görebilin.
Örneğin gömlek - tunik istiyorsunuz. Siz de açın annenizin ya da teyzenizin eski eşya dolabını. Mutlaka sakladığı giyilmeyen bir kaç baba - enişte gömleği olacaktır. Ben eniştemin bir zamanlar çok moda olan oduncu gömleğini kullandım. Resimdeki gibi kollarını kesip, bedenini daraltarak tekrar kolları taktım. Boy ise zaten bana uzun ...oldu bile.
Ha bir de şortunuz olsun istiyorsunuz. E eski model giymediğiniz pantalonlar ne güne duruyor? Ben eskiden lisede, piyano çalacağım konserlere çıkarken giydiğim pantalonumun paçalarını kestim ve şort oldu. Ne oldu? Masrafım oldu mu? Hayır.  Tüm dış görünüm GD oldu.

Geriye kombini uyumluca tamamlamak kalıyor. Ben belime kemerleri çifte taktım bu sefer. Siyah ve kırmızı rengi alt alta bu şekilde çok hoşuma gitti. (Lili'nin de pek garibine gitti: "Anneeeee, iki tane takmışsıııın!" Çocuk sabah mahmurluğuyla hata yaptığımı sanmış olmalı, yok çocuğum annen biraz tuhaf nasıl söylesem...:)
Çoraplarda alta kıpkırmızıyı üste de file çorabı giydim. Her şey kırmızı siyah oldu. Çizmeleri topuklu seçtim çünkü kısa şortlar beni çocuk gibi gösteriyor yani biraz feminenlik için topuklar şart şortlarda.

Siz de dolabınıza bakarken yaratıcı gözlükleri takın. 
Yoksa dolaptaki eşyalar intikam alır gibi kafamıza yıkılıyorlar!

24 yorum :

Elif UYSAL dedi ki...

Harika olmuş canım benim:)Ben de babamın gömleğini parçalamıştım biliyorsun hala dikilecek geri:)Senden aldığım feyz ile hemen bitireyim de giyeyim bari:)

Suzy dedi ki...

pride: hemen bitirileeee:) İLk fırstatta giyileeee, fotoğrafı çekilip bloğa konulaaaa:) Fermanım budur !devletlum:)

Unknown dedi ki...

Hımm kafada tilkiler dönüyor, mavi mi, lacivert mi :) E beni öldürecek!

Suzy dedi ki...

Müge: ne tilkisi ne mavisi söyle çabuk noluyor orda. zaten gene teknik aksaklıktan dolayı kuramadım msni. Noluyor yaaa neden benim de herkes gibi bir msnim olamıyor anlamadım ki:(

Unknown dedi ki...

Vardır bi hayır ne diyim msn de de. Bugün evde değilim gardrobun karşısına geçtim ama gömlek seçimimi mavi den mi lacivertten yana mı kullansam diye düşünüyorum da ama yetişemiyorum. Vakit yook :(

Suzy dedi ki...

Müge: maviiiii...

zeynep dedi ki...

:))Aynı gömlekten kaynımın vardı dedim şu gömleğini bana versene :)Verdi sağolsun bir iki elden geçirince harika bir GD oldu:))Ne varsa eskilerde var dimi;p..
Mutlu günler.

Suzy dedi ki...

zeynep: Sağ ol, bence de eskiler yırtılmadıkça atılamaz. Belki başkası giysin diye verilebilir ama hala ekmeğini yiyebiliyorsak ne gerek var yeni almaya. Şu hale bak. Hiç de fena değil. Bence elden geçirilmeğe değerler. Sonuçta emek verilmiş onlara.

bahar yorgun dedi ki...

lc waikiki de bu gömleğin tıpkısı vardı bende ordan aldın zannedip hiç yakıştıramamıştım bu davranışı sana :)) ellerine sağlık inşallah kızın da sana çeker marifet konusunda :)

Suzy dedi ki...

Bahar Yorgun: Afferim, yakıştıramadıysan beni doğru tanımışsın. İnanmazsan etiketini gösteririm. Ne idüü belli olmayan bir marka:))

nalan dedi ki...

seni takdirle izliyorum becerikli ve güzel hatun

annelili dedi ki...

Güzel yapmışsın ammavelakin, birde bunlara yapabilecek maharet lazım...

Suzy dedi ki...

nalan: çok teşekkür ederim.

annelili: maharet içimizde içimizde:) Cem Yılmazın dediği gibi:))

Birileri anlatsın dedi ki...

Şu kıyafetleri dönüştürme işinde senden iyisi yok valla, çok güzel olmuş emeklerine sağlık. Aynı gömlek bende de var kessem mi ki acaba ? :))

Suzy dedi ki...

Birileri anlatsın (Nergiz): çok teşekkür ederim. Gömlek seninse kesme sakın. Bana büyük diye daralttım, eniştemindi. Ama büyükse kes dik gitsin. Biraz daha giyilsin garibim. ağlamasın kenarda.

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

canım bayıldımmmm çok severim bu gömlekleri harika olmuş ellerine sağlık

HATİCE MERCAN TAN dedi ki...

bravo, harikasın
süper olmuş, ellerine sağlık

Suzy dedi ki...

örgüçantam: çok teşekkürler.

large fashion: teşekkürler.

Swotpisces dedi ki...

valla çok başarılı olmuş bence, harikasınız. :)

embir dedi ki...

buda güzel fikirmiş, bende annemin dolabını karıştırayım bari...

Suzy dedi ki...

Swotpisces: teşekkürler.

embir: karıştır karıştır, yakında daha çok sebep sunucam sana bunu yapman için;) Gene gel embirim. xxx

Melek Dögüş dedi ki...

efendim çok begendim en kısa zamanda yapacagım kendime birtane:) sevgiyle kalın..

Nuran dedi ki...

suzy kusura bakma emi.Laptop oğlumda işlerinde Benim bilgisayar kısıtlı olduğu için göremiyormuşum. Her yaptığın zaten çok güzeller bundan eminim.

Suzy dedi ki...

nuran: Heee tamam, yok canım ne kusuru... Bloggera ne dualar ama ne dualar içimden:D