9 Eyl 2011

Dantel Hırka ve Kombini

Dantel hırka dikmeye Nasty Gal'de bir bluzü görünce karar vermiştim. Nasty Gal bloğundaki şu posta tıklarsanız göreceksiniz ki onların kumaşına çok yakın bir parça buldum ve hırka olarak dikmememin sebebi ise rahat ve çevreye uyumlu kullanımdı. Müthiş pratik bir şekilde kestim elbette ve dikmek de bir o kadar çabuk oldu. Şu anda teknik bir nedenle çizimi hazırlayamıyorum ama isteyen olursa sorun çözülürse anlatabilirim de...


Kombindeki detaylara gelirsek, hırkanın altında kullandığım leopar havuç pantalonu geçen sene diktiğim leopar elbiseyi kullanmadığım için pantalona çevirdim. Kolyemi ise zincirlere geçirdiğim ortaokul hatıra defterimin kilit ve anahtarları bir de sweatshirtümden kopan metal fermuar ucu oluşturuyor. Mercan bilekliğimi tatildeyken almıştım. Mercan yüzüğüm ve ona zıt giden, uçuk pembe ve turuncu ojelerim ise renklerden vazgeçemediğimin ıspatı olarak görüntüdeler. Bir geri dönşüm outfit desek yeridir sanırım.
Son olarak, bir de kısa dantel yelekle de kombinlemiştim onu da alternatif olarak sundum.

11 yorum :

. dedi ki...

Canım pantalonun kemerin dantel hırkan her şey muhteşem görünüyor. fiziğinin düzgünlüğü zaten tartışılmaz, bu anlamda bir de sezonun son trendlerini taşıyınca kusursuz olmuşsun!:)


♥ Heels Are My Drugs ♥
www.heelsaremydrugs.blogspot.com

milky dedi ki...

Dantel hırka çok güzel olmuş.
Pantolonda siz ait en güzel kombin bu olsa gerek insanın kendi ürettikleri :)

Adsız dedi ki...

hırkaya bayıldım çok hoş kombin etmişsiniz.Nasıl diktiğinizi anlatırsanız çok sevinirim.

Adsız dedi ki...

ayy cok güzel olmus, hirkaya ayriyeten bayildim

okuyan dedi ki...

yetenekli ve zevkli olmak böyle bir şey işte:)))

Suzy dedi ki...

Heels Are My Drugs: çook teşekkür ederiiim:)

milky: Böyle daha çok seviyorum hayatı. Üretmek zevkli. Ürettiğinin beğenilmesi de bir o kadar zevkli. Çok teşekkür ederim.

Adsız: Anlatırım tabi. Dediğim gibi teknik sorunu bir çözebilsem en kısa zamanda yapım aşamaları ve çizimlerini hazırlarım.

serife: çok teşekkürler.

okuyan: canııım, utandırmayıın, teşekkürler.

irinasztukowski dedi ki...

Hi Suzy,
Very interesting outfit. The shawl is in Nature style and the Pants are in Animal Style. Basically , it is all about Mother Nature, isn't it :)
When I finished high school I thought I will become a clothing designer; but life turned around several times and I am finally following my dream about becoming an Artist.
Thank you,
Irina

Suzy dedi ki...

Irina: Life makes the same games to everyone but if you follow your dreams I'm sure that you'll succes. Don't stop dreaming! Good luck;)

shu84 dedi ki...

thank u for following me:) nice blog

http://shu84.blogspot.com/

fotolabida maria dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Çok şık olmuş gerçekten.. Ellerinize sağlık :)
www.klimaservis.com/