30 Eyl 2011

Kuçu ve Zıpzıp Lili


Bence bu başlıkla harika bir çocuk masalı olurdu. İşte bizim hallerimiz. Anne post için fotoğraf çekme derdindedir, Lili fotoğraf karelerinde Kuçu'yu ön plana çıkarma derdinde. Tabi bunu yaparken sürekli zıplıyor ve bana da talimat veriyor zıplamam için. "Haydiii, anneeeee, sen deeee, yutteeeem, zıp zıp hop haydiii, hahahaaaaa çok eylenceliiii, hayatıma kadar bu kadar eylenmediiim:D"
Binbir zahmet fotoğraflar çekilip de yola çıkılınca da Lili'yi bir hüzün kaplar.
Lili: Eğer Kuçu canlı olsaydı o da zıplardı anne!
Suzy: Canlı Kuçu için bakacak yer lazııım, ev lazııım, ona ilgi göstermen lazııım.
Lili: Tamam anne, ben bakarım, babam da ona ev yapar, bana köpek alın, hayvan köpeğiiii.
Hayvan Köpeği - köpek hayvanı: fark etmez, ikisi de gerçek hayvan istediğini anlatıyor bize Lili'nin.
Belki gelecek yaz dileklerin kabul olur Lili.

Giydiğim pantalonu beğenenleri kalıp bilgileri için buraya alayım.

14 yorum :

Unknown dedi ki...

Günaydın kuzu,

İçimi açtın bu karanlık havada :) Liloşun elbisesine de kuçusuna da bayıldım :) İnşallah Liloşa bir hayvan köpeği alabilirsiniz bir gün :) Bayılıyorum seçtiği kelimelere ben bu kızın :)

gülümse dedi ki...

hayatıma kadar ha,senin hayatını yesinler şirin şey:)Allah bağışlasın..

Suzy dedi ki...

Müge: Ayyy, için mi açıldı senin, dur biraz daha açayım içini. Harika bir haber aldım şimdi yorum yazmadan önce hemen; Liyoşkayı geçen sene yazdırmak istediğimiz okul bu sene onu kabul etti. Şimdi giyinip müdürle görüşmeye gidicem. Harika yaaa, artık Lili çok farklı olacak bundan eminim. O okul bir harika:D Hayatıma kadar bu kadar güzel haber almadım:D hahaaa, çok eylenceli yuppiii:D hadi Müge sen de jıplaa haydiii:D Bak ben de cümle içinde kullanıyorum o tuhaf kelimeleri çok eylenceli oluyor:D Ayrıca Lili the Cartoon bebek çok güzel çizilmiş, ellerine sağlık arkadaşım.

gülümse: Hee, kaç yıllık hayatı varsa hepsine kadar:D haha:D Amin, çok teşekkürler

Unknown dedi ki...

Çok sevindim kujuuuu :) Tam zıplanacak haber :) bebeği beğenmene de çok sevindim :) Nasıl koyucaz onu oraya görmek istiyoruuuuuuum :)

Suzy dedi ki...

Müge: mail yazdım sana şimdi. Koyucaz derken, sen koyacaksın tabi, ben anlattım şimdi fikirlerimi. Ayretten böyle uzak olmamız bana daha bi koyuyo şimdi yaaa, benim anlatmam lazım bişeyler ay çatlicam şimdi.

ANTİGONE dedi ki...

çocuklar haklı aslında ama hayvan bakımı da çok zor iş yahu! baya sorumluluk istiyor yani. neyse, umarım kuzunun dilekleri kabul olur yine de..
pantolon süper olmuş canım, çok yakışmış!

Suzy dedi ki...

Antigone: Haklılar tabi, ben istemez miydim aslında ama hem bakımı elbette büyük sorumluluk da, ben bi de kafayı onları eve kapatmaya takıyorum. Acaba o hayvan bi apartman dairesinde dört duvar arasında yaşamak ister miydi ki? Bence bahçeli ev şart köpek ya da başka hayvan için. Onların doğasını bozduğumuz yetmiyormuş gibi bir de kendimize benzetmeye çalışmak haksızlık. Pantalon di mi? teşekkür ederim, Konu pantalon olacaktı ama Lili yine postumu sabote etti;) Cadı:D

mamba dedi ki...

yaa kesin bi hayvan almalısınız lilibebeğe -kedi mesela :) benim 2 tane var inanılmaz seviyoruz onlar,eviniz müsaitse bahçe varsa köpek kaçınılmaz sonn:)

Suzy dedi ki...

sarışın mambam:D kesin alınacak canım, alınsın diye Lili'ye bahçeli ev yaptırılıyor. Geri sayım baharda bitecek gibi duruyor. Babası da Lili gibi Kuçu sevdalısı olduğu için, bakalım hangi şanslı kuçu ailemize katılacak. Kardeşle beni paylaşamayan Lili bakalım Kuçu ile babayı paylaşabilecek mi? Evde savaş kokusu:D

İkiz Annesi dedi ki...

Anne kız çok tatlısınız bayıldım hallerinize maşallah:)

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

harika görünüyorsunuz pamtolon ve rengi süper.
köpişini sevsinler onun:))

Mrsgul dedi ki...

super bi muhabbet :))

Unknown dedi ki...

Yıkılıyo kızıııımmmm :D ay çok heyecanlandım :)

Adsız dedi ki...

oh ne güzel bir post. anne kız şıkır şıkırsınız ilkbahar gibi:)