14 Eyl 2011

Lili - Boncuk Şapka


Sizin boncuk şapkanız vaaar mııı? Lili'nin vaaaar!
Lili'ye hediye edilen bu şapkayı (bence takke desek daha doğru olacak ama...neyse) hediye ettiler. Minik boncuklardan bir şapka göreceğim hiç aklıma gelmezdi. Lili ile bayıldık. Ona biraz büyük gelse de fotoğraf çektirmek istedi onunla.
Onu takıp beraberce bılgırcınları görmeye gittik. (Bılgırcın - bıldırcının Lilicesi.) Bir tanıdığımızın minik bir çiftliği var. Oraya gidince Lili en çok tavşanları seviyor. Bılgırcınlar da ona iki yumurta hediye edince diğer sabah onları yiyebilmek için erkenden uyuyor.
O zaman yaşasın bılgırcınlar diyelim mi?

8 yorum :

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Maşallah çok cici bir genç kız olmaya başladı küçük hanım. Benim de yeğenim var: Gülce bıdık. 4 yaşına girecek yakında. Çok bızdık. Allah hepsini korusun gözetlesin, yavru kuşlarımızı bize bağışlasın. Çok seviliyorlar, çok.

gülümse dedi ki...

yaşasın bılgırcınlarrr!!:))

Adsız dedi ki...

cok seker olmus;)

kpsszede dedi ki...

yaşasın bılgırcınlaaaarrrr:)

gülümse dedi ki...

çok tatlı maşallah herşey yakışıyor tam bir prenses yaşasın lilibebebekkk kocaman mucuksss:))•♪•*♥

oznukhet dedi ki...

Suzy Hanim, Lili ne tatli olmus oyle. Blogunuzu yaklasik 3 aydan beri takip ediyorum ama bu ilk yorumum. Yazmadan edemedim. Cok tatli masallah coook.. Allah bagislasin..

Suzy dedi ki...

Yaşasın Lili, yaşasın bılgırcınlaaaar:D Herkese çok teşekkür ederim, gelip yorum yazdığınız ve günümü güzelleştirdiğiniz için.

Unknown dedi ki...

Hahaha yaşasın bılgırcınlar :)) Yerim Liloşkamı budundan ben!!! :D