21 Kas 2011

Kontrast kol akımı!


Kontrast kolları çok beğendim. Doğru dokularla çok başarılı kombinasyonlar oluşuyor. Tesadüfen ben de elimdeki iki dokunun birbirine uyduğunu görünce kendi bluzümü diktim.

Şurada da gömlek kolunu kazağının kollarının yerine takan pratik bir hatun var. Harika fikirler veriyor Arianna. Ona göz atmadan geçemiyorum.

İşte bu da benim konstrast kollu bluzüm. Bir zamanlar diktiğim salaş bir hırka vardı. O hırkayı bu sene farklı giyiyorum görüldüğü üzere... Koskoca hırkadan bana bluz Lili'ye de tunik çıktı;) Tunik daha sonra gelecek!


Bayramın son güzel gününden kalma görüntüler bunlar. Lili ile bir hatıra fotoğrafı istedim ama o bağımsız poz vermeyi seçti:( Kafasında babacığın gözlükleri ile kendini güneşten koruyor! Hava öyle güzeldi ki bütün montları ben taşıyorum, kendimi vestiyer gibi hissettim bi ara. 
Lili'nin üzerindeki pantalonun paçalarını kıvırmıştım bir zamanlar çünkü pantalonun beli oluyordu ama boyu uzundu. Paçaları açınca da ütü izleri kapanması için ütülemek yetmeyince tuhafiyeden aldığım yarım metre süslü şeritle o çizgiyi kamufle ettim. Artan şeridi de cebine dikerek genel görünümdeki bütünlüğü sağladım.

24 yorum :

designbyeda dedi ki...

bluzu çok beğendim.dikiş bilmek başlı başına yeterli değil işte, yaratıcılık olmazsa olmazı.pratik çözümlerde cabası.maşallah.seni görmek de ayrı bir duygu tabii :) kocaman sevgiler

Suzy dedi ki...

designbyeda: Teşekkür ederim. Gerçekten beni görmek ne değiştiriyor anlayamıyorum, ben her gün o suratı görüyorum hiç farklı gelmiyor:D hehe:D

ANTİGONE dedi ki...

bluz çok güzel ama gülen yüzünü görmek en güzeli arkadaşım :))

Şantiyenin Gülü (Tender Lady in the construction site) dedi ki...

Bluzunun çok güzel olmuş ellerinize sağlık beğendim :)

http://santiyeningulu.blogspot.com/

Suzy dedi ki...

Antigone: Evet, gülüyorum artık. Aykut Oğutun dediği gibi, "Mutluluk bir sonuç değil, bir tercihtir."

Şantiyenin Gülü: Teşekkür ederim.

okuyan dedi ki...

bluzu çok beğendim... şık ve güzel olmuş...
sen de çok güzelsin:)) maşallah hem bluza hem sana hem de prensesine:)
sevgilerimle...

Suzy dedi ki...

okuyan: teşekkür ederim.

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

ooo yüzden sansür kalkmış:)) MAŞALLAH diyeyim ben yine:)

harika bir fikirmiş bu .ellerine sağlık çok hoş duruyor. bir önceki posttaki bluzunde nefis hem renk hem model.

Unknown dedi ki...

Bluz çok güzel olmuş, Liloşun tuniğini de görmek isterim bi ara :) Bayramda ne güzel gülüyormuşsun. Umarım dönmüşsündür bu haline

Suzy dedi ki...

örgüçantam: kalktı kalktııııı:D teşekkür ederim, sizlere de kocaman maşallahlar olsun, sayenizde mutluyum:D

Müge: Gülüyorum yine, gülüyorum. Doğru yaptığımdan eminim Liloş sayesinde. Anlatırım onu da...

Adsız dedi ki...

Bluz çok güzel , kol fikri çok hoşuma gitti. Pantolon paçasına yaptığın ince detay da hem pratik hem de eğlenceli.. bu arada bloğunun girişindeki resim de değişmiş çook beğendim. Maaaaaşallah diyorum sizlere.. çok uzattım ama şu söze de bayıldığımı söylemeden geçemicem. '' mutluluk sonuç değil bir tercihtir'' bunu sürekli söylemem lazım kendime :) paylaşımların için, ilham verdiğin için, gülen yüzünü bizden eksik etmediğin için çook teşekkürler. çok konuştum yine :/

gülümse dedi ki...

kızının güzelliğini kimden aldığı belli:)ne hoş ve doğal görünüyorsun.annem de benim genişçe bi kazağımı bana hırka yaptı kesip biçerek:))

Suzy dedi ki...

:) Çok teşekkürler... Güzel bir söz tavsiye ederim Aykut OĞUT'tan "Evrenden Torpilim Var" adlı kitabı okursan bu müthiş cümleciklerden daha çoğunu bulacak ve çok ama çok eyleneceksin okurken (tabi hala okumadıysan:)

gülümse: ah evet fazla makyaj yapmam genelde, doğala yakın takılırım, kızımsa elbette anneden daha güzel:D annenin şu hırkaya çevirdiği kazağı merak ediyorum, umarım kaçırmam!

Trendydolap dedi ki...

Bluzun kollari cok hosmus

http://trendydolap.blogspot.com/

!! HASKUMAS !! dedi ki...

ellerine sağlık gerçekden tasarımlarına hayranım gerçi bu fiziğide çuval giydirsen yakışır:) güle güle kullan

Adsız dedi ki...

Ben Niye gecikmisim bu kadar yorum yazmakta resim cok guzel olmus bayildim s'en ayri dogal bi guzelliksin bitmedi bluzun cok hos gule gule giy kucuk sirine annesi gibi dogal yuzun daima hep Gulsun insallah bitti :)

Suzy dedi ki...

Trendydolap: Zevkli kızım yanii:D Teşekkürler;)

haskumaş: İltifatlar için de beğenilerini sunan yorumun için de kocaman teşekkürler.

hayatadair.com: Güzel dileklerin için hep teşekkür ediyorum sana. Sanırım enerjimi yükseltiyor bu... Yine teşekkür ederim. İyi ki varsınız!

Nerwen dedi ki...

bayıldım buna ya çok güzel olmuş, elinize sağlık :)

Müj dedi ki...

Yeni headerına da bayıldım bluzuna da bayıldım be de istiyorummmmmm

Suzy dedi ki...

Nerwen: Teşekkür ederimmm:D

Müj: Yaparım canikoyaaa, yaparııım!

Adsız dedi ki...

özellikle baştaki yakın çekim olan resimde selma ergeç e yani hatice sultan a çok benzettim...zehra eroğlu

Suzy dedi ki...

Zehra Eroğlu: Az kassam sultan olurmuşum yani;) Ya da Selma Ergeçin yandan yemiş saçlısı mı diyelim:) hehe, iltifat kabul ediyooor, çok teşekkür ediyorum Zehracım. Sevgiler...

zeymurancafe dedi ki...

bnımde cok hosuma gıttı bu kollar,ayrıca sıze de cok yakışmıs soylemeden gecemedım sac kesımınız falan cok hos:) sevgiler..

Unknown dedi ki...

çok hoş bluz gerçekten :)
http://sedzel.blogspot.com/