14 Kas 2011

Kışlık Trend - Fairisle Desenler


Lili de moda bloggerlığına mı soyunacaktı... Trend alarmları filan?
Şaka değil! Ben Nasty Gal'de  gezinirken kucağıma zıplayıp o da benimle bakmaya başladı bir gün. Sonra da şu taytı beğendi. Ben o desendeki kumaşı ince olduğu için almadım da resimdekini tercih etmiştim. Taytı dikince de ne dese beğenirsin? " Ama anne bunun geyikleri yok! Sen geyikli yapmamışsın bana." Haydeeee, çıkıp pazara geyiklisi de alındı ama onun postu daha sonraya. Şimdilik şu tayta Lili'nin uygun gördüğü kombinle başlayalım. 
Bu kürk ceketi ona diktiğimden beri onu giymek için kedi gibi etrafında dönüyordu. Ben ona taytı giydirince o da kürk ceketi kaptı. İçine de eskiden elbise diye giydirdiğim şimdilerde tunik kıvamına gelen elbisesiyle tamamladık.


 ASOS'taki şu iki parça  / Paul Smith - Fairisle Tights , River Island - Fairisle Midi Skirt), Lili'nin trend alarmını doğruluyor. Başka örneklere nette raslamak mümkün. Bu yazın aztek furyası, kışa fairisle desenlerle yansıyor. Çünkü kışın giyilen örme kazak desenleri içimizi daha da ısıtır. Gerisini nasıl tamamlayacağınız ise size kalmış. Bana kalırsa bunca deseni daha fazla desenle yormayın.  

5 yorum :

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

sağlıkla giyin .Artık kızın da anneciğiyle yarışacak :)))

okuyan dedi ki...

pek şıkız:) çok yakışmış...
ellerine sağlık...
sevgilerimle...

suhuba dedi ki...

Çok yakışmış. Bizim oğlan bile trend alarmları veriyor yani kızın çookkk haklı :)

Müj dedi ki...

Ay ay şunlara bak kıskandım valla.Benim de mi kızım olsa birörnek giyinsek?Yoksam Liloşla mı birörnek giyinsem ben de :P gerçi sarı elbisemiz aynı sayende,sayılır mı o?

Suzy dedi ki...

Müj: Senin oğlun olcekti ya noldu şimdi ama yaaa,hani ewwkek pawçası istiyodun ya:D Haha, Evet sarı sarı giyinirsiniz yaza çünkü ancak gelecek yaza olacak o Liloşa, usta terzi annesi azıcık büyük yapmış da;)