10 Kas 2011

Turuncu etek


Son zamanlarda turuncum tuttu! Hangi mağazaya gitsem sadece turuncu cicilere yöneliyorum. Giyineceğim zaman dolapta turuncuları alıyorum elime. Bu turuncu aşkımı yeni diktiğim etekle doyurayım dedim ama bayrama kadar da sabrettim ki iyice heyecanlanayım. Sanırım turuncunun enerjisine ihtiyacım varmış. Kendimi daha iyi hissediyorum giydikten sonra ama kendimi turuncu bir kazak örmemek için zor tutuyorum.

Kombinde yine yalın ve sade olmaya çalıştım. Turuncuya sadece siyah eşlik etti. 
Derin dekolteli Mango bluzün içine giydiğim deri görünümlü straples bluzle dekolteyi kapattım. Üzerimde de siyah minik pelerinimle bayramın ilk gününü geçirdim.

12 yorum :

mamba dedi ki...

bak şimdi benimde canımı çektirdimn:Dteez kumaş alışverişine çıkılaaa!

suhuba dedi ki...

Eteğine bayıldım çok güzel. Bende bu ara eteğe takmış durumdaayım. Rengi süper ve sana çok yakışmış. Harika güle güle giy canım. Kalıbı burda dergisinden mi? Süpermiş ben nasıl atlamışım bu modeli. Dikişten korkup birşey dikemez olmuştum ama bu etek beni cesaretlendirdi. Etek dikeceğim. Kalıbı hangi burdadan acaba?

Suzy dedi ki...

sarışın mamba olmaz mı?: turuncu olsun amaaaaa:D

suhuba: Eteği kafadan attım çok kolay hemen anlatayım. Belinin ölçüsünde 20 cm genişlikte bir parça kes. Dikiş payı vermeyi unutma. Etek kısmı içinse kumaşın enini olsuğu gibi kullandım. İstediğim boyda kestim. Bel bandına eşit pileler yaptım ve arkayı da fermuarla birleştirdim. Astar olarak bişey dikmedim, ayrı bir astar giyiyorum bütün eteklerime, oyalanmamak için. Bitti:)

Adsız dedi ki...

Tam benim tarzım bir etek sana da çook yakışmış :))

http://kendincee.blogspot.com/

gülümse dedi ki...

vallahi billahi çok süper dikmişsin,ellerine sağlık,çok güzel görünüyor

ANTİGONE dedi ki...

ben de bu aralar sarı aşeriyorum canım. güzel bir hırka kaptım bile. bir de kazak bulsam fena olmayacak. etek süper, çok yakışmış!

Unknown dedi ki...

Çok yakışmış canım benim. Etek çok güzel olmuş yorumlardan okuduğum kadarıyla pratikliği yine takdire şayan... Dün bende bütün negatıf enerjimi attım dikiş makineme doğru. Ne mi yaptım? Merveye diktiğim çantanın astarı yıpranmış söktüm yeni astar diktim sadece :) Kendime dikemiyorum zaten fırsat bulupta habire geliyor bişeyler... Öptüm sizi anne kuşla minik kuş :)

Rengarenk Daphne dedi ki...

çok güzel olmuş etek eline sağlık rengide süpermiş
banada beklerim:)
http://daphnezamani.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

turuncu etek harıka :) sana da cok yakısmıs...

http://moda-kulisi.blogspot.com/
bu arada ben de blog dunyasına yenı katıldım. sen de bloguma katılırsan sevınırım.

Müj dedi ki...

Ama çok yakışmıştı bayram kıyafetin çok beğendim... sizin siteye de mantolama yapılıyo galiba foto çekecek başka duvar yok mu şekercim:))

Unknown dedi ki...

Çok beğendim ama belini dikilisini anlamadım

Suzy dedi ki...

hicran öztürk: Belinizin uzunluğunda ve 16 cm genişliğinde bir bel bandı kesip eteğin ona dikiyoruz. Bel bandını içe katlayınca uzunluğu 8 cm olur. Daha geniş bel bandı için daha geniş bir şerit kesmeniz yeterli ya da tersi...