2 Oca 2012

Yeni ; Yıl, Suzy,Fikirler, Hayaller, Dilekler

İşte yeni yılın yeni Suzy'si;)

Yeni yıla yeni saç, yeni elbise, yeni umutlarlar, yeni hayaller, yeni dileklerle girdim. Saçım yine asimetrik - sıradışı bir kesimde. 
("Hayatıma sıradışı teklifleri çekmek için. Mesela neden biz DIY proje yapan blogçular yabancı DIY blogları gibi, moda dergilerinin internet siteleri için DIY'lemiyoruz?" gibi;)) Sonra sıradışı bir de iş teklifi bekliyorum 2012'de, ama çok şaşırtıp mutlu edecek bir teklif olsun sevgili EVREN;) Çok sevdiğim (tasarım) işi yaparken çok zevk almayı, çok mutlu olmayı, her sabah o işe gittiğim için şükretmeyi, şükrettikçe daha çok kazanmayı, kazandıkça Türkiye'yi ve Dünyayı görmeyi istiyorum EVREN'cim. Hadi canım, ben postumu yazarken sen bu koşulları sağlamak için harekete geç. Sen harekete geç ki AYRA ŞEHRİ üyesi olup Aykut ve Esra'ya bi teşekkür edeyim. İyi ki mutlu olmayı öğrettiler. Eşime de teşekkür edeyim, o olmasa tekrar hayal etmeye başlamazdım. Bana tanıştığımızdan beri bunu söyleyip duruyordu. Haklıymış, kendim hayal kutumu kapatmışım. 2012'de daha çok hayal kuracağım, bir şey gerekince onu hemen isteyeceğim çünkü buna hakkım olduğunu biliyorum artık. Hızla değişmeye açık olacağım. Değişince başkaları ne der diye takmayacağım. Ayy, eski beni 2011'e veriyorum, alsın onu da gitsin! Daha da eski halime dönmem! 
ONE MINUTE!
Saçıma dönersek, sıradışı bir kesime sıradışı bir renk eşlik edecek 2012'de. Bu rengi görmek için biraz beklemeniz gerekecek, sizler bu yazıyı okurken ben yeni saç rengimi bulmaya gidiyor olacağım. 
Yeni yılın ilk fikri yaka küpesi olsun.
Asos'ta yakalar için özel iğneler bulunurken ben Koton'un indirimlerinden kendime bu amaçlı iki adet küpe aldım ve saçımı kestirmeye giderken kalpli olanları tercih ettim. Gömleğimin yakası ince yapılı olduğu için küpeleri rahatça takabildim. Sert yapılı gömlek yakaları için klips küpeler bence daha iyi olur. Ya da küpenin tutturulacak yeri varsa biraz dikerek iliştirilebilir.
Ben kaçıyorum millet. Sizler de bol bol hayal kurup isteyin, istekleri tutkuya ve saplantıya çevirmeyin o zaman evrene ben zavallıyım, bu istediğim şey olmazsa ben bir hiçim mesajı veriyoruz. Sadece sıradan bir şeymiş gibi isteyin. Her dileğinizi kolay elde edilir gibi görün ve çalışın, çalışın, çalışın! Ben hayallerimi kurdum, şimdi ders çalışmaya gidiyorum sonra da saç rengimi değiştirmeye....
İYİ YILLAR!

20 yorum :

Ololi dedi ki...

Süpersin Suzi'cim. O halde hep beraber isteyelim ve isteklerimiz doğrultusunda çalışmak üzere tıpış tıpış dağılalım ;)
Bu arada saçlar da şahane, yeni rengini de merakla bekliyoruz!

Suzy dedi ki...

Ololi: Haydiii işe marş marş;)

Ecehan dedi ki...

Saçlarına bayıldım Suzy.
Gömlek yakasına, oraya buraya küpe takma işini yapanlardan olarak, kalpli tercihin de çok hoş.
2012 sana, yeni yeni şahane fikirler getirsin, tasarımların daha da coşsun inşallah.
sevgiler

Suzy dedi ki...

Ecehan: AMİİİİN;D çok teşekkür ederim, kocaman sevgiler benden de. MUCKSSSS:D

. dedi ki...

Suzicim mutlu yıllar!

fikrin çok kolay ve bir op kadar da stylish! yakaya uygun bir çift küpe bulundu mu olay tamamdır!
teşekkürler Suzimiz!:)

xoxo

♥HeelsAreMyDrugs♥
♥HeelsAreMyDrugs♥

Adsız dedi ki...

Ben de aklımdan ne geçerse onun enerjiye dönüşüp gerçek halinin bana geleceğine inanırım. Gerçekten doğru isteyince oluyor:) istemeyi bileceksin demişler :)
harika görünen saçlarına MAAşaallaaH'tan başka diyecek bir şey bulamıyorum ..( benim de saçlarım böyle güzel görünsün evreen :) )- dikkat kıskançlık içerir- :))

PEMBE BAKTERİLİ DEKORASYON:)) dedi ki...

harikasın suzziiiii o avrupaiiiii yüz hatlarına bu marjinal saç kesimi çok gitmiş bebeğim,güzel günlerde kullanmanı temenni ediyorum:)))
yaka espirisine bayıldım en kısa zamanda kullanmalıyım,teşekkürler cicim

Suzy dedi ki...

heels are my drugs: aynen, çok basit ama farklılık katmalı günlük hayata;) yakamız bile süslü olsun 2012'deee... Suzy'miz demişsin ya, nassıl mutlu oldum ben şimdi, cansınız yaaa, CANNN:)

meryem: dikkat; kıskançlık enerjiyi bozabilir, kuaförde aynı saç kesilebilir, kıskanmadan kuaförünüzden isteyiniz;D

pembebakteri: rica ederim şekercim, sizin güzel mesajlarınız için asıl ben teşekkür ederim. Gidiyorum bu avrupayi yüzün saçlarını boyatmaya şimdi, dersler bitti bu günlük.

SMİLENA dedi ki...

Chestita nova godina !!!

Irmak dedi ki...

Saçlar çok asil durmuş. (:

Suzy dedi ki...

4estita nova godina i na teb mila, pojelavam ti mnogo mnogo 6tastie, lubov, kusmet i pari v 2012ta godina... Neka vsi4ko nujno da ti e pod raka;) celuvki ot na s Lilito!

Suzy dedi ki...

Irmak: teşekkürler...

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

herşey dilediğince ilerlesin canım sevgiler

Suzy dedi ki...

örgüçantam: çok teşekkür ederim. Kocaman sevgiler ve iyi yıllar:D

Unknown dedi ki...

Love your hair. :)

xx
Heel in Mint

Suzy dedi ki...

A Heel in Mint: Thanks, what about the idea to wear earrings as collar pins?

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

yeni saçlarını cok sevdim.
ben de yakamaboyle birşey yaptım. melek seklinde bir duğmeden ama...

Suzy dedi ki...

Aysun Karaalioğlu: çok teşekkür ederim. Düğme ben de aramıştım ama beğenemedim, küpeyi de iki fonksiyonlu kullanırım diye indirimli bulunca kapıverim.

nuralp dedi ki...

Merhaba, saçlarınızı ve yeni rengini çok yakıştırdım. Minyon ve güzel bir yüze sahip olunca ne yapsanız yakışıyor :)

Size sormak istediğim bir şey var, Aykut bey'in kitaplarını bende okudum. Arya şehrine üye değilim ama onuda araştırdım. Son bir kaç yıldır kendimde "hayattan bir beklentisi kalmamış yada nasıl desem sizin dediğiniz gibi hayal kurmaktan korkan bir insan" görüyorum. Bu durumu aşmak için çeşitli kitaplar okuyorum, beni üzen insanlardan ve olaylardan uzak durup zevk aldığım şeylerle uğraşıyorum vs vs.
Sadede gelirsem, hala bazı şeyleri aşmış sayılmam. Hayal kursamda net olarak benim olackmış gibi gelmediğinden elde edemiyorum. Arya şehrinin size bu konularda ne gibi katkıları oldu? Yada bunu aşmak için arya şehrine ihtiyacımız varmı? Bu durumumu gerçekten değiştirip öyle kalmasını sağlamak için ne yapmam gerekiyor sizce? Yada siz neler yapıyorsunuz?

Suzy dedi ki...

nuralp: ben de çok merak ediyorum ayra şehrini bu yüzden üyesi olmak istiyorum. Ayra şehrinin e-bültenlerine üyeyim ve her pazartesi onları okurken çok eyleniyorum. Bence inanabilmenin sırrını bulmak için alt beynini (ego) ikna edecek hayaller kur. Bu herkeste farklı zaman alıyor ama iyi ki gerçekle hayali eyırt edemiyor ego. Yani ne kadar çok hayal kurup gerçekmiş gibi hissedersen o kadar daha çok inanmaya başlayacaksın olduğuna ve inandıkça da gerçekleşmeye başlayacak. Kitaptaki egzersizlerden yap bence. Hatta imgeleme için sen de kendine bir tablo yap. Senin kuantum tablon olsun, telefon sesin de sana hayallerini hatırlatsın, yani sürekli çalışmalısın başarmak için. Asla pes etme ve bırakma, bıraktığın anda ego egemenliğini kurup seni ezmeye başlıyor ve o ezinde başkaları da yapıyor malesef. Bence imkanın yoksa üye olma işini zorlama, ama bu sadece şahsi fikrim tabi.