29 Ara 2011

Çekilişvar.Net | Çekilişlere Katıl | Çekiliş Düzenle


Sürpriz yapmak, hediye vermek, dostluk kurmak ve eğlendirmek…

Aslında amacımızı ve bizi bu kelimelerle anlatmak doğru olur. İnsanların bir araya gelmesinden güç doğacağına inanıyoruz. Bu yüzden ”Cekilisvar.Net‘i sizinle paylaşıyoruz ve bizi destekyeceğinize gönülden inanıyoruz. Cekilisvar.net te süpriz çekilişlere katılabileceğiniz gibi sizde ücretsiz cekiliş düzenleyip yüzlerce kişiye ulaşabilirsiniz. Süpriz çekiliş haberlerini kaçırmamak için bizi sosyal medyada veya mail yoluyla veya sitemize katılılarak takip edebilirsiniz. Sitemiz hakkında düşünceleriniz bizim için önemli, hertürlü öneri ve eleştirilere açığız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
Facebook Sayfamızı takip edin
Twitter Sayfamızı takip edin
E-mail kayıt sayfamız(feed.burner)     Şimdi sitemizi ziyaret edin Çekilişvar.net

Suzy:
İşte artık çekilişlerimiz için özel tasarlanmış bir site düşünülmüz biz çekilişseverler için. Ne dersiniz harika bir fikir değil mi? Bence netten çekiliş düzenleyenler bu hizmetin tadını çıkarmalı...! Bakalım ilk çekiliş kimin olacak?
Hepsi bir arada olunca hiç bir hediye şansını da kaçırmamış oluruz. Harika doğrusu.  Çalışma şekillerini öğrenmek için hala tıklamadıysanız hemen göz atın derim. Cekilisvar.net

5 yorum :

mine dedi ki...

ne hoş ...

Öblem dedi ki...

Şimdiden iyi yıllar diliyorum.. Yarın yazamam.. Bol sağlık, eğlence, keyif diliyorum..Lili'ye de öpücükler...

*mehtap dedi ki...

güzel bir yıl dilerim,mutlu yıllar..

Tatlı CaDı dedi ki...

2012'de hep sağlık, çokça mutluluk, bolca para, daima sevgi ve tüm güzelliklerin sizin olması dileklerimle.. Mutlu Yıllaaar.. (^_^)

Suzy dedi ki...

herkese iyi yıllaaar;)