11 Nis 2012

Fuşya, siyah çiçekler ve kelepçe kolye


Fuşya gömleğin üzerindeki siyah-beyaz çiçekler, sitenin bahçesindeki çiçekleri açmış ağacın tonlarıyla uyumlu. Ağacın yanında poz vermeyi seçmem tesadüf değil.


Üzerimdeki kotu üniversitedeyken giyerdim. Şimdi giyebilmek için ise özel beslenme ile 36 bedene yükseldim. Dilerim yoğun tez yazma dönemim zorla aldığım kilolarımı benden alıp götürmez.  Tekrar iskelete dönmek istemiyorum.

Veeee en sonunda istediğim kolyeyi buldum. Bu kış sık sık Bulgaristan'a gittik eşimle iş için (ben de tercuman olarak yanındaydım:). Geçenlerde  ise tarım fuarına katılmak için Plovdiv'e gitmiştik. Fuarı gezdikten sonra şehir merkezine restorana giderken bir kaç butik ve mağazaya uğrama şansı buldum. İşte bir İtalyan Butiğinde buldum bu kolyeyi. Altın ve gümüş tonları arasında seçim yapmam gerekti. Ben seçimimi gümüşten yana kullandım. Onu çok seviyorum ama kendi yaptığım da hiç fena değil hani.

17 yorum :

PEMBE BAKTERİLİ DEKORASYON:)) dedi ki...

ayyy bir ben alamadım bu kolyeden yaaa,kombinle süper gitmiş şekercim..bu arada ne tezi?

Suzy dedi ki...

Bakteriiii: İnternette bulabilirsin eğer internet alışverişi seviyorsan. Yüksek lisans tezimi yazmaya koyulacağım çok yakında moralim bozuk:(

Tarkanın Annesi dedi ki...

Of Suzy biz 36 bedene inmeye uğraşıyoruz ki bu galiba hayatım boyunca hiç mümkün olamayacak 38 ve bazen 40 beden arasında giden ben için sende 36 beden olayım diye uğraşıyorsun ne garip bir ironi dimi. Ah bir 36 olsam neler giyerim neler ama neyse buna da şükür 38 i muhafaza edeyimde evdeki bulgurdan da olmayayım. Bu arada tşörtünün renkleri gerçekten insanın içini açıyor ohh bahar gibisi var mı.

Suzy dedi ki...

Tarkanın Annesi: Aslında kendimle barışığımdır ancak son zamanlarda kemikli yüzüm sinirimi bozuyordu. Neyse ki kısa süre içinde aldığım kararı yerine getirip bir beden arttım. Şimdi yanaklarım var:D Böyle daha mutluyum kendime bakarken. Keşke hayat bizi zorlamasa ve istediğimiz gibi olsak.

neslinin atölyesi dedi ki...

çok şıkmış güle güle kullanın size de yakışmış.

Adsız dedi ki...

darisi benim basima dogumdan sonra insallah kilolara elveda kolyeni gule gule kullan sevgiler

Suzy dedi ki...

neslininatölyesi: teşekkürler:)

hayatadair: elveda istenmeyenlere...

Duygu Senyurek dedi ki...

Merhaba blogunuzu yeni kesfettim
Uyenizim
Ben de beklerim bloguma
Sevgiler

Suzy dedi ki...

Duygu Şenyürek: Güzel bloğunuzun ben de uyesiyim;) Yorum bırakmaya fazla zamanım olmasa da ara sıra oralardayım!

Handan Budak YİĞİT dedi ki...

Sevgili Suzy, kendi yaptığın da fena değil ne demek, gerçekten çok çok güzel, hatırlarsan ben de yapmaya çalışmış ama telini kalın aldığımdan yapamadığımı söylemiştim, lakin o öyle iyi şeylere vesile oldu ki onlarla bambaşka güzellikte şeyler yaptım, ama senin yaptığın tasma tel kolyeden de en kısa sürede yapmak istiyorum, zira pek bir güzel:)

Suzy dedi ki...

Handan: Yaaa, merak ettim o güzellikleri çok! Bana da bak, nelere sebep oluyorum;) Tasma tel kolyeyi yaparken kolay gelsin, sararken sıralı sarabilirsen çok daha güzel olur. Altta ise beyaz karton kullan gümüş telle yapacaksan. Aklında bulunsun!

dikisdikiyorum dedi ki...

Her zamanki gibi yakıştırmışsınız. Çok güzel...

Suzy dedi ki...

dikişdikiyorum: Çok teşekkür ederim.

Suzy dedi ki...

gaby: Thanks

Unknown dedi ki...

muy guapa y juvenil ,gracias por acercartea mi blog ,muaaaaaaaaaaaaaaaaaaac

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

ATILIM SİTESİ:)))

TDAĞLI BİR BLOGGERE OLARAK VE YEŞİLKÖY SİTESİNDE OTURDUĞUMU SÖYLEYEREK SEVGİLERİMİ YOLLUYORUM !

Suzy dedi ki...

NİLAY (nilmoon): Yeşülköye kucak dolusu sevgiler:D