10 Nis 2012

Suzy'den al fikri 'kolye'

Hobilerimi Seviyorum bloğunu yazan Sevda şuradaki sarmal kolyemi çok beğenmiş ve kendine tam iki rengini yapmış. Beyazda da bir başka durmuş değil mi?

Sizin de Suzy'den fikir alarak ya da esinlenerek yaptığınız birşeyler varsa ve bloğumda yer almak istiyorsanız, hatta bir de yazı yazıp bloğumda yayınlayarak bana konuk blogger olmak isterseniz ben hep burdayım fıstıklar;)
lilitosuzy@gmail.com 
Mail adresime çalışmanızın fotoğrafını atın. İsterseniz yazınızı da ekleyin. Bloğunuz varsa ve paylaştıysanız linkini de verin... Yayınlamak benden:)
Hey, paylaştıkça çoğalıyormuyuz ne?

7 yorum :

fatma artan dedi ki...

İnsan okuyunca vay be yapabilirim diyor ama ben hala çocuk, ev ve iş üçgeninde tam düzen oturtamadım ki hobeleneyim :) ama içime zor neler neler istiyorum

Unknown dedi ki...

Beautiful and very inspiring posts! I like your blog!
Would you like to keep in touch and follow each other?
I'd love you to be my new fashion friend!:)

Suzy dedi ki...

Fatma: Çocuk - ev ve iş hepsi kendi başına birer iş zaten! Hobilenmek istiyorsan bunlardan bazıları kusurlu olmaya başlayacaktır. Buna katlanabilirsen (ki bence evde bir-iki kusur olsa bişey olmaz ama çocuk ve işten taviz verilemez elbette) o zaman ucundan hobilenebilirsin sen de! Yine de çocuklar küçükken çok zor bu. Haklısın.

Laura: Thank you sweetheart... New fashion friends are always welcome:D I'm already one of your followers so stay in touch... XXX

kış güneşi dedi ki...

çok şık bir kolye simli iple nasıl olur acaba

Suzy dedi ki...

kardelen sezgin: denemeli derim.

Ponti dedi ki...

Buna çok benzeyen bir kolye yapmışım bilmeden, görünce şaşırdım :)
Ama siyahta model daha güzel durmuş sanki, elinize sağlık.

Suzy dedi ki...

Pontinin Takıları: Teşekkürler...