2 May 2012

GREAT issue!

GREAT issue!
How great can be an issue?
Hah ha!

 Kumaşı pazarda bulduğumda bir tarafında çizgiler diğer tarafta da "Great issue" yazısı vardı. Aklımdan aynı anda bir soru ve bir de bu üstteki gif. geçti. Eve gelip kumaşı biçmem bir oldu. Aklımda da hala o soru: " Ne büyük sorunu? Bir sorun ne kadar büyük olabilir ki? Sadece bir yazı!"
Tam dikiş bitiyorken ve ben de bir yandan "Çizgili kollar nefis duracak!" diye düşünürken o son 10 cm'lik alanı dikmem gerekiyordu. İşte tam o anda makina bozuldu.
Pis pis sırıttım. Hem gülesim vardı hem de sinirden patlayasım. Anladım, anladım; Bir sorun, ancak dikiş makinamın bozulmasının yaratacağı sorun kadar büyük olabilirdi.
Ne olmuş! Ben de yeniden tamir ettiririm!


Hayat soru cevaplara dönüştü son zamanlarda. Çok zevkli bir oyun gibi akmaya başladı. Her şeyi kendim yönetebileceğimi öğrendiğimden beri ve bunu nasıl yapacağımı çözdüğümden beri diğer günün gelmesini iple çeker oldum. Sürprizlerin mıknatısı gibi hissetmeye başladım. Sanki lunaparktaki en torpilli kişi benmişim gibi. Kimden torpilli mi? 
Evrenden, meleklerden, kendimden;)
Haydi millet bu gün kendinizi evrenin en torpilli çocuğu gibi hissedin ve bırakın melekler sizi şımartasın. Çünkü biz bunu hak ediyoruz. Bol mucizeler!

4 yorum :

Necla Şölen dedi ki...

Ellerine sağlık çok güzel olmuş. makinamı alalı 2 sene olacak bakım şart yoksa ben de yarı yolda kalacakmışım gibi geliyor.

Suzy dedi ki...

Necla Şölen: Doğru, illa göresi geliyor servisi şu makinanın!

eviminhuzuru dedi ki...

yine ne güzel birşey dikmişsiniz. Son 10cm deyince eyvah kumaşta sorun çıktı sanırım dedim:) ah ah sizin makine en azından servise gidebilir türden benim 2 minicik makinemin ikisi de bozuldu ve servisi yok:)

Suzy dedi ki...

eviminhuzuru: Keşke almasaydınız servissiz makinalardan. Belki iyi bir tamirci halledebilir ama kim bilir kaç para alırlar, ya da belki de yeni parça gerekir, servisi yoksa parça nasıl bulunur? Aslında en iyisi sormak.