24 May 2012

Lili'ye etekler



Son zamanlarda asla pantalon giymeyen Lili için renk renk etekler diktim. Kloş etek dar zamanlar için biçmesi ve dikmesi çok kolay olan bir model. Burada çingene pembesini görmüştünüz.
Etek dışında tayt giymeyi de seviyor. Bir ara değişik kumaşlarla taytlar da dikmeli...


Üstündeki bluzu annem Macaristan'dan almıştı. Geçen sene pembe etekle görmüştünüz. Bu tip folklorik nüanslar taşıyan kıyafetleri günlük hayatta kullanmayı ben de çok seviyorum. 
Kucağımızdaki yeni kuçumuz. Şimdiye dek burada, burada hatta burada bir çok köpeğimizi gördünüz. Bu da koleksiyonumuza yeni katıldı. Başta pilli ve sesli bir oyuncak olduğu için korkmuştu ondan ama sonra alıştık. Küçükken ona hediye edilen pilli ve sesli bir oyuncak bizi çok korkutmuştu. İkimiz de sıçramıştık çıkan sesle birlikte. Lili o zamandan beri pilli oyuncaklara temkinli yaklaşıyor. Yine de yeni eniştenin hediyesi canım, elbette seveceğiz;)

7 yorum :

Lilli dedi ki...

too adorable!:)

Unknown dedi ki...

Nasıl da yakışırmış kuzuya kırmızılar Maşallah :) Şu çocuğa bi köpek almadınız annesi ya bitsin artık şu yeni ev Lili'ye köpek, banada orda kahve sözün var unuttum sanma :) Kandilin mübarek olsun canım...

The Black Pearl Blog dedi ki...

SO gorgeous!

Suzy dedi ki...

Lilli: Thank you Lilli:D

Müge: Valla alamadık kızıma bi köpek hayvanı:D Şu ev bitse değil kahve çörek bile söz veriyorum, kahvaltı ederiz birlikte balkonda püfür püfür, istersen de bahçede:D

Sandra: Thanks a lot...

LoveT. dedi ki...

Cute Pictures :)

Lovely Greetings!

Suzy dedi ki...

LoveT.: Thank you!

Giusy M. dedi ki...

Lovely!
Great blog!
Visit my blog and if you like it: follow each others!
www.cheapandglamour.com