20 Tem 2012

Lili, Max ve i-pad



Max yeni köpeğimiz. Çarşamba gecesi kısa bir Bulgaristan turunda freeshopta ele geçirdik. Lili için hediye seçmek zor olduğunda hemen köpeklere yöneliyoruz. Adını bu sabah koydu; "MAX"

Bu sabah Lili ile işe kendimiz gittik çünkü babacık bir süre uzakta olacak. Tam dört kez üstünü değiştirdiğinde artık çıkmaya hazırdı küçük hanım. 
Seçtiği t-shirtü LCW'den almştık ve süsledik (tıpkı bunlar gibi). Üzerine Lili yazdık pullu şeritlerle ve kollarda tüllerle değişiklikler yaptık. Ben de sizlerle paylaşmak için hemen fotoğraflamak istedim hazır o giymişken.

Fotoğraflarken I-pad uygulaması olan Power Cam HD'yi kullandım. İnstagramın çekme kalitesinden daha yüksek olduğunu paylaşayım dedim. Yetmiyormuş gibi video çekimlerinde de çekim yaparken farklı efektlerle çekebiliyorsunuz, bu çok zevkli. I-pad 2 kullanıcısı olduğum için kamera çözünürlüğüm i-pad 3 kadar yüksek değil. Bundan dolayı yeni program arayışına girdim, sonuçta da bu mucizeyi buldum. Ben çok sevdim.
Üstteki fotoğrafta renk ve kalitede hiç oynama yok mesela, alttakinde ise renginde biraz parlatma yaptım.
Denerseniz keyif alırsınız!


 

9 yorum :

Content Director - Strong Female Leaders dedi ki...

You have a gorgeous, little girl.
Beauty and Fashion Blog in Seattle | Cheap Makeup Reviews

gooogoook dedi ki...

Hımm peki aklımızda bulunsun IPAD bilgisi... Lili'nin bluzundaki farklı eklenti ve tasarımında harika olmuş:) Ah lili'nin 4 ayrı giysi giyip sonunda karara varmasına şaşmamak gerek;))

pınariko dedi ki...

ayyy ben onuda max'inide yerim yaaw:))

Suzy dedi ki...

gooogoook: Çok kötü seçimler yapıyor bazen beni çileden çıkarıyor. En sonunda biraz yardım ettim ama işe geç bırakıyor beni diye biraz sitem ettim:(

pınariko: max ama yaaa, biz iş yerinde Tobble olsun yada Tobi dedik ama "Onun sahibi benim ben koymalıyım adını!" deyince sustuk tabi. Emredersin sahip dedik oturduk:D

gül kokuları dedi ki...

Elbise de büyümeye devam eden kızında harika

Bende kızlarıma bu tarz kıyafetler çok yaparım.
Özellikle lcw çünkü yıka yıka baskı,renk nakış kalitesinden hiçbir şey kaybetmiyor

Benden bir taneye elbiseye bakmak istersen

10 aylık tshırtün kabarık bir elbise haline bir bak istersen biraz etekte toplama ve tshırtün nakışından eteklerde boyama.
Linki http://gulkokulari.blogspot.com/2012/06/bugun-biz.html

Suzy dedi ki...

gül kokuları: teşekkür ederim.

pınariko dedi ki...

eee yaniii ne diyeyim kızancık doğru söylüyor sahibi lili adınıda o koyacak tabiii... daha ne cevaplar verecek sen durr:)))

Farfalle dedi ki...

4 kez mi:)? Eyvah eyvah...Çok tatlı maşallah, t-shirttte çok hoş olmuş, yakışmış Lili'ye, öpüyorum, sewgiler...

Suzy dedi ki...

pınariko:koysun canım, bişey demedik:D Bakalım daha neler diyecek durdum bakalım ben:)

Farfalle: evet 4 :( büyüyünce ne olacağını neden merak etmiyorum acaba?