29 Ağu 2012

Suzy Eylül BURDA'da


Burda dergisi ve Philips'in düzenlediği "Akıllı ütülere akıllı tasarımlar" yarışmasına katılmış ve ilk ona girmeyi başarmıştım. İşte bu ay da benim tasarımım ve ben dergideyiz. Mutluluktan geceleri nasıl uyurum bilmiyorum zira bir zamanlar hevesle alıp, okuyup, dikiş dikmenin "D"sini çözmeye çalıştığım BURDA dergilerini karıştırırken o sayfaların birinde olmayı hep hayal etmiştim. İşte o zamanlar bu hayalime kavuşmanın kaç yıl alacağını da kestirmiş ve 3-4 yılı gözden çıkarmıştım. Şimdi o zamanlar geride kaldı ve ben hala dikiş kursuna gitmedim ama hayal ettiğim tasarımı üretebilir bir hale geldim. Bunların hepsi de Burda dergisi sayesinde. Tamam, bir de azmim deyip kendi hakkımızı da yemeyelim.
İşte bu siyah montu dikip de teyzeme kaptırmasaydım, yarışmada kazanan beyaz ceketi asla dikmeyecektim belki de. Bu yüzden teyzeme ne kadar teşekkür etsem az:) 

Şaka bir yana, Burda dergisine bana öğrettikleri ve kattıkları için ve bu sayfalarda olmaya layık gördükleri için çok teşekkür ederim. Dahası ilham verdikleri, tasarım aşamasında fikirleriyle yolumu aydınlattıkları ve bu ayrışmayı Philipsle ortaklaşa düzenledikleri için de teşekkürler. 

Eylül BURDA'da öyle modeller var ki, hem Lili hem ben yepyeni elbiselere kavuşacağız gibi duruyor. Özellikle 121 nolu elbise modelini işaretledim ama listenin devamı sır olsun. Sanırım bu derginin sayfaları çok eskiyecek çünkü modeller bir harika. Dergiye hala ulaşamadıysanız buyurun siteden bir önizleme yapın.

31 yorum :

Huzur Moda dedi ki...

aaaaa ben çok sevindim. eylül sayısını çok beğenmemiştim bir sarı bluzbirde sadece senin için alacağım bu sayıyıyı...

kavs-i kuzah/ Güzel Şeyler Butik dedi ki...

Tebrik ederim Suzy hem tasarımını hem dergide olmanı çok beğendim :) Sevgiler...

bahar yorgun dedi ki...

tebrikler canımmm :)) bende çok mutlu oldum senin adına :)

gooogoook dedi ki...

Canım çook güzel bir kutlamayı hakettin bence, gönlünce kutlamalısın;)! İnsanın verdiği güzel emeklere, ödül verilmesi gerçekten muhteşem birşey, ne kadar mutlu olduğumu anlatamam, senin adına çok sevindim, inşallah daha güzel başarılara ve haberlere diyorum;)....

designbyeda dedi ki...

bu müthiş bir haber..aramızdan birini böyle görmek beni çok mutlu etti.aile gibiyiz ne de olsa.inşallah daha güzel bir sonuç bekliyorum.tebrikler ve kocaman sevgiler.

designbyD dedi ki...

Tebrik Ederim Suzy, çok sevindim senin adına. Dikişe başladığın ilk zamanlardan bahsetmişsin ya; şimdiki beni anlatıyorsun sanki:) Daha bi gaza geldim sayende, teşekkürler;)

designbydg.blogspot.com

Dik Dik Giy SEZEN dedi ki...

Tebrik ederiimmm:)Blog açma ve dikiş konusunda beni en çok heveslerendiren kişi sizsiniz.Başarılar,sevgileer...

Unknown dedi ki...

Tebriklerr Suzy'cim, senin için büyük bir gurur...başarılar dilerimm.:)

Esranın dünyası dedi ki...

Tebrik ederim. Gönlümün birincisin.

Rainbow Gatherer dedi ki...

çok güzel bir blog =) banada beklerim :)

Modavesaire dedi ki...

tatlım merhaba..ben de dün aldım dergiyi, ve şok olduum:)) çok sevindim inan, çok daşık bi manto ile seni görmek..:)) güzeldi.. başarılar diliyorum uğraşlarında:))

ezelkizinodasi dedi ki...

Tebrikler Suzy.Tüm hayallerin gerçek olsun :)

Suzy dedi ki...

Bütün tebrikler ve güzel dilekler için teşekkürler. Benim de dileğim bütün mutluluklarımı sizinle paylasabilmek... İnsanın yanında güzel günde de kötü günde de sizin gibi sevenleri olsun, daha ne olsun!

pınariko dedi ki...

Canım benim gercekten tebrik ederim:))) benim arkadasımdan ala tasarımcımı bulacaklar pembis pantolonunu zevkle giyiyorum herkes hayran tulum desen ayrı bizim minikler ayyy sakla bunu büyüyünce biz giyeriz diyorlar tasarımcıların kraliçesidir benim canım tekrar tebrikler lilosumu kocaman op bu vartaları atlatay yanındayım

Suzy dedi ki...

Pinariko: sağ ol canım benim. Atlatinca gelirsin, siz şimdi kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın.

ikitanemvebiz dedi ki...

tebrik ederim dergiyi dün aldım sizi görmek çok güzel...başarılarınız daim olsun.İlhamınız hep yanınızda olsunn :)

suhuba dedi ki...

Tebrik ederim. Gördüm. Süper. Ama hakediyorsun :)

ozcan dedi ki...

tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim..

fidaneli dedi ki...

dıkısın d sınden anlamadığım zamanlar demıssınız ya, ıste ben tam o noktadayım :) umarım gunun bırınde ben de bıseyler dıkmeyı basarabılırım.. ayrıca hemsehrım olmanız pek bı yakın hıssettırdı sızı :) tebrık edıyorum..

haa bu arada bulgarıstan a benden de slm göturun bırdahakıne :) mumkunse bır de goblen getırıverın bana ordan :)

sevgıler
fıdan

Shelby dedi ki...

Tebrik ederimm:) Bu arada ben seni nasıl olup da bu kadar geç keşfettim yahu! Kınıyorum kendimi:P

Unknown dedi ki...

Çok sevindim suzy hnm :) sanki hısım akrabayı gördüm dergide :) umarım bizlerde bukadar ilerleyebiliriz tebrikler :)

Adsız dedi ki...

evet bende dergiyi aldığımda sizi ilk görünce sanki bir yakınımı görmüş gibi sevindim...tebrik ederim..başarılarınızın devamını dilerim...ve bu ay gerçekten burda dergisinde birbirinden güzel modeller var..yapacaklarınızı sabırsızlıkla bekliyorum:)

gulsah aydin dedi ki...

tebrik ederim yarışmaya katılmayı bende çok istemiştim ama nasip olmadı..bence siz bu tasarımınızla birinciliği haketmişsiniz.çok beğendim elinize sağlık.

ANTİGONE dedi ki...

tebrik ederim tatlım. henüz alamadım ama sırf seni görmek için farz oldu dergiyi almak. öpüyorum :D

Suzy dedi ki...

Herkesin güzel dilekleri ve tebrikleri için tekrar teşekkür etmeye geldim işten kaytarıp;) Başıma gelen güzel şeyleri kat ve kat yaşayın e miiii... :D Sevgiler yavrular.

Adsız dedi ki...

Bu hikayeyi okuyunca kendimi buldum.Ne kadar güzel ben de yıllardır okuduğum evim dergisine bir gün çıkacağımı hayal ederdim sonunda oldu.Bunlar hayallerin nekadar somut olduğunu gösteriyor bana.Daha nice hayallerine ulaşman dileğiyle.

vintage peony dedi ki...

Görünce çok sevindim ben de. ebrik ederim ve başarılarınızın devamını dilerim.
Sevgiler.

Mevlude Turk Topal dedi ki...

Yaaa ben cok sevinmedim:(( Cunku ben Belcika'da yasiyorum ve EYLUL sayisinda yoktun. Demekki ulkelere gore dergileride degisiyor:( Ama ben ne yaptim:) buradan almadim icinde sen yoksun diye, Turkiyeden siparis verdim:))) oooohhhhhh cok ta iyi yaptim, daha elime ulasmadi ama ulastiginda dikis kursunda havamizi atacagim:)))

Suzy dedi ki...

Modabahar: hep birlikte kavuşuruz diliyorum o tatlı hayallerimize:) yaşıyor olmanın tadı hayal edip gerçekleştirmekte sanırım, tıpkı yaptığımız gibi...

Vintage peony: çok teşekkür ederim çok sevindiriyorsunuz beni...

Mevlüde Türk: size inanamıyorum... Bu yoruma biraz gururlandım biraz da duygulandim arası bişey... Meğer ne güzel arkadaşlar varmış uzakta:( kursta basarılar diliyorum, darısı basıma artık, sanırım ben de bir kursla taçlandirsam dikiş sevdamı çok iyi olacak. Sevgiyle kalın o uzaklarda...

Mevlude Turk Topal dedi ki...

Valla diktiklerinize bakinca hicte taclandirilmaya ihtiyaci yok dikis sevdanizin. Ilham perimsiniz, boyle devammmmmm:))Mesafeler onemli degil benim icin, bir tik kadar yakinim ulkeme ve sizlere:))))))

Suzy dedi ki...

Mevlüde Türk: orası doğru, gecenin bu yarısında sohbet edebiliyoruz onca uzaktan... O zaman aynen devam ama bir yandan da nasıl merak ediyorum o kurslarda neler öğretiliyor, bu iş aslında tam olarak ne kadar zor... Birsürü sorum var aklımda. Siz de kursu paylaşırsınız artık da ben de merakıma su serpeyim azcık:D