19 Ara 2011

Beyaz Ceket


Kalıp: Burda 2008/10
Model: 101
 Beyazı sever misiniz? Ben her tonuna bayılırım. Kış ya da yaz, ben beyazdan vazgeçemiyorum. Dış giyimde beyaz kullanmak tercih edilmez pek, kirlenmesi açısından ama şıklığı tartışılmaz değil mi?
Geçen sene diktiğim bir palto bu.  Siyah olanını teyzeme kaptırınca ben de kendime bunu diktim. Üstündeki süsleri koymadan yapamadım. Aslında düz sade kullanmak amacımdı ama farbelalar çok farklı durmamış mı? Göğüsteki farbelaları bütünlemesi için kollara da biraz ekledim.
Fotoğraflarımı ise bu kez bir fotoğrafçı çekti. Bu yüzden ben de bol bol gülümsedim hatta kendimi tutamayıp kahkaha bile attım. Üstteki fotoğrafta o kendimi zor tuttuğum anlardan biri var. Dilerim beğenmişsinizdir!
Diş hekimi olup da profesyonel bir fotoğrafçı olmak için bunca çaba harcayan canım arkadaşım Muji'ye bana zaman ayırdığı için çok teşekkür ederim. Kendimi çok özel hissettim!

26 yorum :

CREATIVE KHADIJA dedi ki...

this is simply impressive!! wow!!

Suzy dedi ki...

Creative Mind: Thank you...

Kürksever dedi ki...

Yıllar önce, hava kirliliğinin had safhada olduğu bir zamanda ben de böyle buz beyazı bir kaban almıştım, ama şehrin isinden pasından dolayı aldıktan bir ay sonra rengi resmen fümeye dönmüştü:(

Yaka ve manşetteki fırfırlar çok hoş durmuş. Her zamanki gibi cıvıl cıvıl kişiliğinizi tam yansıtan bir parça:)

Ama "palto" deyince ben daha uzun bir kıyafet hayal ederim, bu kaban bile değil, ceket olmuş bence:) Şöyle dört parmak daha uzun olabilirmiş...

Bir de, illa açık renk olacaksa benim tercihim kemik rengi veya bej/kremden yana olurdu.

Suzy dedi ki...

Coşkun Hürsel: Ben de palto dedim ama bir süre bocalamıştım ne yazacağım konusunda. Sonra palto yazıp bloğumdaki "ceketler" listesinde sınıflandırdım. Şu ismini değiştirsem mi şimdi yine tereddüte girdim ben. Değiştireyim de içimiz rahat etsin bari;) Yorum için çok teşekkürler. Tekirdağ da yüksek hava kirliliği olan bir şehir, bu yüzden bunun da fümeye dönmesi olası. Tabi her gün giyersem. Sevgiler...

Tarkanın Annesi dedi ki...

Vaaaaavvvvvv harika çok güzel yaaa bittim ben niye böyle şeyler yapamıyorum yaa. bende bu marifet denen şeyden neden yokki düşünüp duruyorum.

Ololi dedi ki...

Beyaz biraz riskli bir renk olabilir, doğru, ama onunla yakalanan şıklık başka hiçbir renginkine benzemiyor bence. Kısacası çok çok hoş bir ceket/palto olmuş. Yaka ve kollar da şahane!

designbyeda dedi ki...

suzy'im bu ne sabır maşallah..uğraşmışsın farbelalarla ama değmiş vallahi.çok güzel olmuş.beyazın yeri de ayrı oluyor gerçekten.ellerine sağlık

Suzy dedi ki...

Tarkanın Annesi: Marifet herkeste var bence öyle demeyelim, herkesin marifeti başka şeye diyelim.

Ololi: Şıklık için risk almalı o zaman di mi?

designbyeda: Uğraştım ama napayım, yoka uyuyamazdım.

MadamB Fashion dedi ki...

ne kadar şık ve zarif bir manto bayıldım
madambfashion.blogspot.com

Unknown dedi ki...

çok hoş..farbelalarda harika..beyazda çok hoş göstermiş..hatta hardal rengide hooş olabilir..ben bayıldım desem :) ellerine sağlık..

Suzy dedi ki...

MadamB Fashion: Çok teşekkür ederim.

Gul/İnn: hardaaal, turuncuuu, kırmızııı, haklısın; renkleri ben de çok severim ama uygun malzeme bulmak zor buralarda. Çok teşekkür ederim yorum için, sevgiler.

ANTİGONE dedi ki...

çok şık olmuş canım, parlıyorsun!

Modavesaire dedi ki...

muhteşem olmuş ellerine sağlık o yaka ve kol detayına hayran kaldım, kopya çekersem kızma, bu aralar zaten dikişten soğudum tekrardan ısıttın beni valla:)))

Unknown dedi ki...

Mmmmmm enfes gözüküyorsun resmen :) Müttişsin müttiiiiişşş :)

müj dedi ki...

Kuzum senin gibi model olunca ben kendi makinemle de çekmek isterim senin fotoları hem de makro detaylar ekleriz hem de bol bol gulersin :)) Sana daha fazla zaman ayırmam gerek...

Suzy dedi ki...

Antigone: Teşekkür ederim canım, bu sıkıcı havalarda parlamak zor olsa da çalışıyorum en azından.

Müge: Sensin Müttiş;) Nasssı özzzledim kuzumuuu! Hadi çarşamba gel artık.

Suzy dedi ki...

Mül: aman diyeyim makro detaylardan uzak haaa, kırışıklıklarımı gözüme gözüme sokar o makrolar benim:D Senin fotoğraf makinanla iyice heyecanlanırım ama ben... Sonra bol bol güleceğimiz kesin. Senin zamanın olunca bana ayıracak ben her zaman seve seve bayıla bayıla hazırım canım benim.

Adsız dedi ki...

ya maaaşallah sana :) o kadar çok beğendim ki. ama iltifat değil de bir itirafta bulunayım her gün gibi bakıyorum bloğuna acaba yeni bir şeyler var mı diye, çünkü hem yaratıcılığını hem de gülen yüzünü görmek beni nedense çok mutlu ediyor :)iyi hissettiriyor. hani böyle ya gerçekten hayat var ve güzel diye geçiyor aklımdan .ne demek istediğimi tam anlatamadım ve üstelik çok uzun yazdım :)

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

Mükemmel bayıldım ,çok da yakışmış canım sağlıkla giy.

Suzy dedi ki...

meryem: e meryem zaten hayat var ve güzel geçiyor;) Üstelik istediğin kadar uzatabilirsin bu güzel yorumlarını. İltifat değil itiraf olsa da kim böyle güzel sözleri okumak - duymak istemez ki... Sana bunları hissettirdiğim için çok mutluyum. Yaptığımın doğru bir şey olduğunu hissediyorum böyle yazınca sizler. Ben de uzun yazdım ama son sözü yine "iyi ki hayat var ve çok güzel" diyerek bitireyim. Sevgiler.

örgüçantam: Çok teşekkür ederim.

Beatrice'in Gunlugu dedi ki...

harika olmus. emegine saglik cnm... bende dikmek istiyorum. beceririsem paylasacagim sizinle...

Beatrice'in Gunlugu dedi ki...

cnm yapimini paylasir misin??? bayildim ...eline saglik

Suzy dedi ki...

Beatrice'in Günlüğü: teşekkür ederim, kalıp burda dergisinden yani pratik bir şekilde yaptığım bir şey değil. Fırsat bulup yenisini dikerken fotoğraflarım görselleri yine de.

Beatrice'in Gunlugu dedi ki...

Saol cnm.. peki bulurum belki Burda dergisinde.. tekrardan emegine saglik cnm..

KendinDik.com dedi ki...

Yarışma sonucu için tebrikler!
linkinizi sitemde yayınlayacağım müsadenizle... İlgili yarışma yazısını biliyorsunuz malum :)
Dereceye giren ilk ikiden çok daha iyi olduğunu söylemeliyim!
Neyse, zevkler herkese göre değişir dedik değil mi? :)....

Suzy dedi ki...

KendinDİk.Com: Tabi yayınlayabilirsiniz, sorun yok. Teşekkürler. Zevkler farklı da kriterlerini tahmin etmek de zor. Bu yüzden insan şaşırıyor ne göndersin.