12 Eyl 2012

Geometrik desen akımı


 Yeni takıntım geometrik desenler. 


 Görür görmez gözümün alıştığı bu akıma katılmak için elime geçen ilk geometrik desenli kumaş parçası ile tasarladığım pantalonumun kalıbı
Model: Burda 02/2012
(Ancak düşük bel çalıştım.)
Kolye: Gooogoook tasarım(Çok Teşekkürler)
Çok kalpli saat: Swatch (You are my love watch "aşkımdan" (Ona da çok teşekkürler:))
Triko üst: Atmosphere


 Biliyorum pantalonu boydan görmek istiyorsunuz ancak kendi kendime fotoğraf çekmeye çalışırken kareye bir türlü sığamadım. Oturmak tek çareydi.

16 yorum :

Shelby dedi ki...

Bu pantolonlari ya pradada ya da miu miuda gordum sanirim. Harika bir alternatif olmus:)

www.colorante-bea.blogspot.com

pınariko dedi ki...

çok şık görünüyorsun şekerim. pantolonda harika olmuş ellerine sağlık.....

gooogoook dedi ki...

Tatlım geometrik desenli pantalon çok güzel olmuş. Bu arada beni mahçup ettin;) çok küçük birşey. Güle güle kullan hepsi çok cici olmuş. Derlediğin geometrik örnekler ve kendi diktiğin pantalon da gerçekten hanımların giyim iştahını kabartacak cinsten:).

Ebrushka Blog dedi ki...

Çok şık olmuş :) Herşeyi beceren bir dikiş dikmeyen biri olarak sizi beğenerek takip ediyorum. Yakında el atacağım dikiş işine sizi izleye izleye :)

Suzy dedi ki...

Seher Taşçı: Oww, modanın üstüne basmışım yine bingoyum yani:D

pınariko: teşekkür ettim canım benim:)

gooogoook: Özellikle takmıştım kolyemi, fotoğrafta görünmeli diye düşündüm. Geometrik çizgilere ciddi anlamda takmış durumdayım.

Ebru Bayrak: Hadi bakalım hayırlısı;)

Unknown dedi ki...

Böyle rahat pantolonlara bayılıyorum,çokta yakışmış.taa ben yukarıdaki ikinci resme takıldım.. sen olduğunu anlamamıştım önce yani tam bir model duruşu olmuş:)efektler falan cukkk süpper olmuş yani.sevgiler.

ANTİGONE dedi ki...

oldum olası en favorilerimdendir geometrik desenler. hatta 60'larla ilgili en çok sevdiğim şey diyebilirim. pantolonun modeli ve desen harika olmuş canım. geometrik desen akımı sayesinde bu kış bol kumaş çeşidi bulabilicez biz de, desene ;))

Suzy dedi ki...

SeaBelle Cinar: Teşekkür ederim, hem de kendi kendime fotoğraf makinesinde otomatikte çektim:)

ANTİGONE: Ah evet 60'lar vintage esintileri... Bayılıyorum ben de. Belki de bu yüzden çabuk alıştım bu akıma. Bu arada bir kumaş parçası daha buldum geometrik desende onunla da bluz gelebilir, vakit bulunca dikilecek!

gül kokuları dedi ki...

Her zamanki gibi çok yakışmış. Bu geometrik desenleri bende çok seviyorumda alınan dikmeye vakit bulabilsem. Sen hem dikiyorsun hemde çalışıyorsun
Ellerine sağlık

Suzy dedi ki...

gül kokuları: Teşekkür ederim. Bu aralar geometrik takılıcaz anlaşılan.

Muj dedi ki...

Orası benim bekleme salonum değil mi :) Ne ara çektin sen bu fotolari yardım isteseydin ya!Guzel arkadasım sen ne yapsan ne giysen yakışır senin icin güzel cunkummmmm

Unknown dedi ki...

ilk fotoğraf çok özel olmuş..pantalonun rahatlığı belli elinize sağlık..

Suzy dedi ki...

Muj:) Aynen:D Bekleme salonunda çekindim kendi kendime, sonra Deniz yyardım etti sağ olsun ama ben pek iyi bakamamışım, model bozuk:) neyse yaptık bi şekil işte... Öperim canım benim. Yarın bomca olacak, görüşürüz.

Suzy dedi ki...

fatos: Çok teşekkür ederim:)

mor atölye dedi ki...

Bu ara bloğumla pek ilgilenemediğim için yazamadım ama bu ay ki Burda dergisi ilk çıktığından beri yazacağım ve tebrik edeceğim ama bir türlü kısmet olmadı. O nedenle şimdi yazıyorum Sevgili suzy tebrikler tebrikler, beni bile heyecanlandırdı sen kimbilir nasıl olmuşsundur. Opüyorum kocaman. Gelelim geometriklere:) En sevdiğim pantolon modellerindendir. Geometrik desenleri çok severim ama ne yazık ki kilo problemi olanları daha kilolu gösteriyor o nedenle benim pek tercih sebebim olmuyor. Sana acayip yakışmış güzel günlerde giy.

Suzy dedi ki...

mor atölye: çok teşekkür ederim. Çok çok ama çok heyecanlandım ve mutlu oldumtabi dergi için, herşey ,için çok teşekkürler:)