10 Eyl 2012

Lil'i - Aztec tulum


 Keyifle dondurmasını yiyor, "Bir tane daha almazsan kalbim çok kırılır!" diyor. Parka kaydırak kaymaya giderken, boncuklu çantasını alıp içine de rujumsu parlatıcısını koyuyor.
Komdir o?
(cvp: Lili)



 Dondurmanın, bu pozları çekebilmek için verilmiş bir rüşvet olduğunu anlamışsınızdır sanırım. Yoksa parkta onu tutabilene aşkolsun.
Genelde kendime diktiklerimin aynısından mutlaka sipariş eder küçük hanım ama ben giymezsem o zaman o parçalar fazla rağbet görmez. Mesela bu tulum kesinlikle benim olmalıydı ancak tam biçme aşamasında gelip "Ooo, annecim, ne kesiyorsun öyle? Bana da !" deyiverince hemen kestiğim parçaları küçültüp ona göre ayarlamıştım. Ancak sonra ben giymediğim için o da tabi giymedi. Yine uzun bir aradan sonra bir gün kendiliğinden giydi ve parka gittik...


Aztec akımına, geçen kışın fairisle desenlerinden sonra yakalanacağım kesindi zaten. Sizce de bu iki akım birbirinin devamı gibi değiller mi?

4 yorum :

pınariko dedi ki...

ayyy yerim ben onu dudaklarada dondurma bulaşmış fıstığım benim yaaa.. annesi elbisesi çok yakışmış:))

Suzy dedi ki...

pınariko: hehe, dundurmalı lokkum:D Sen hala urada mısın arkdaşım? Çin'den mi yazıyorsun;)

pınariko dedi ki...

yok canım buradayım martta gidilecekmiş....

Suzy dedi ki...

pınariko: oh sevindim:) Uzağa gidersen daha çok özlerim. Perşembe akşamı Vogue Fashion's Night Outta olucam İstinye Parkta. İşin yoksa görüşebiliriz:D