30 Eki 2012

Bayram alerjisi


Bayramı yeni model saçımla karşılayayım derken...


 Bayramlarda gelenekseldir; hasta olurum. Neden bilmiyorum ama tam da bayramlardan 1-2 gün önce mutlaka bir şekilde üşütürüm ve bayramı nezle ya da griple geçiririm. Yine de ayıp olmasın diye ziyaretlerde bulunuruz ve malesef evde karantina altında tutulması gereken mikroplarım bir güzel elden ele öpüle öpüle gezdirilir. Toplum baskısına karşı bayram mikroplarım... Hiç de adil değil!

14 yorum :

Melislicious dedi ki...

yeni saç modelinizi çok beğendim, çok cool! güle güle kullanın:)) tüylü gibi görünen kolyenizi de çok merak ettim çok değişik ve hoş gözüküyor. DIY kolye mi?

yasem dedi ki...

çok geçmiş olsun saçların harikaaaaaaaaaaaaaaa olmuş :)

Elift dedi ki...

Ahh, ben de bayılırım kısa saça, şu an uzatma sevdasına düşsem de. Ama kesim çok güzel, pek gür gösteriyor saçları sanki.

Güle güle uzasın, en güzel anılara bu saçlar şahitlik etsin...

Suzy dedi ki...

Melislicious: Çok teşekkür ederim. Kolyem DIY evet. Kendim yaptım ama beğenileceğini düşünmemiştim bu yüzden projeyi görsel olarak hazırlamadım. Yine de buna bir post ayırabilirim canım, madem beğenildi...;)

Suzy dedi ki...

yasemin uzunoğlu:çok teşekkürleeeer:D O sizin harikaaalııığınııız:D

Elift: Üstlerde katlı kesimim olduğu gibi duruyor bu da gür gösteriyor evet. Bu güzel dileklere de kocaman bir AMİN diyorum:D

Püskülün Belası Olmaya Geldi dedi ki...

Çok modern olmus:) saclara bayıldım:)

gooogoook dedi ki...

Canım saçlar hiç de fena değil, beğendim ben. Bu arada geçmiş olsun yeniden, ama yani insanlar istedikten sonra yapacak birşey, yok, benim de yıllar yılı hep sende olduğu gibi bayram üzeri hastalanırdım, sonra insanlar inanmıyormuş gibi "Sana da nedense bayram üzeri hep aynı şey oluyor!" dendiği için, inadıma insanlara gitmeye karar verdim. "Madem inanmıyorsunuz buyrun bulaşırsa ben karışmam" demiş oldum, ne yapayım bunu onlar istiyordu:p)..

Suzy dedi ki...

Esra Sevgi: Çok teşekkür ederim:D

gooogoook: Aynen, ben de sevgi ile gidip mikroplarımı paylaşıyorum madem dillerini tutamıyorlar alsınlar bakalım çeşit çeşit virüs;)

Unknown dedi ki...

beautiful blog
following you
bellaconscience.blogspot.com

Suzy dedi ki...

Anna Bellaconscience: Hi Anna, I'm glad that u like it:D I like your blog too. See you again;)

Necla Şölen dedi ki...

Geçmiş olsun canım tabi bu arada bayramda öpüştüklerine de geçmiş olsun:=)

Suzy dedi ki...

Necla Şölen: sağ olasın, benden de öptüklerime geçmiş olsunlarrr:D

nermin dedi ki...

cnm geçmiş olsun bir süredir yoktum yeni farkettim yazılarını.deri ceketin çok hoşuma gitti nereden aldın sölermisin acaba.
saçlarında yine senlık tarz kesim olmuş sende birde rihanna modelini görmezsek olmıcak haberin olsun

Suzy dedi ki...

nermin: Saçlar için rihanna aklımda ama eşim öyle ters baktı ki kuaföre iletemedim bile tercihimi:D Bazen eşler haklı olmalı:D hehe:D sadece bazen:D Ceketi geçen sene Batikten almıştım. Ben de görünce resmen bitmiştim ona. Hala da fırsat kolluyorum giymek için onu.