8 Nis 2013

KAFT T-shirtleri anlam yüklü



 KAFT t-shirtümün adı: KODES
"İnsan denen varlık 'evren' diye adlandırdığımız bütünün, zaman ve uzayla sınırlı bir parçasıdır. İnsan kendisini, düşüncelerini ve duygularını başkalarınınkinden ayrı bir şey olarak deneyimler. Bilincin adeta optik bir yanılsamasıdır bu. Ve bu yanılsama bizi kişisel arzularımızla sınırlayan, yine bizi en yakınımızdaki birkaç kişiye paylaştıran bir tür hapis gibidir. Hayattaki görevimiz kendimizi bu hapisten kurtarmak olmalı." 
Albert Einstein


 Her biri özel bir anlam taşıyan KAFT tasarımları kendinizi günlük hayatta ifade etmenizin en pratik yolu. Bu t-shirtün anlamı beni en çok etkileyen ve son yıllarda deneyimlediğim gerçekliği en net yansıtandı. Bu nedenle KODES'i seçtim. Daha fazlası; Paul Auster’den Osho’ya , Mevlana’dan Einstein’a hatta Pink Floyd’dan Mendelssohn’a birçok müzisyen, düşünür ve yazardan ilham alan KAFT, sıradan grafiklerden farklı, yaratıcı tasarımlara sahip, aynı zamanda tüm detaylarıyla özenerek hazırlanmış tasarım tişörtler ve tasarım ürünleri sunuyor.


 Alışveriş deneyimimi paylaşmam gerekirse; internette daha profesyonel bir alışverişim henüz olmadı! T-shirtü aldığımda siparişimin alındığına dair hemen bir mail aldım. Sonrasında kargoya verildiğine dair bir tane daha ve kargo takip numarasını içeren bir mail daha... En sonunda da kargomu teslim aldığıma dair son bir tane daha ama onu okumak yerine artık t-shirtüme seviniyordum. Bütün bunlar sadece iki gün sürdü. Alışverişim boyunca beni asla yalnız hissettirmeyen KAFT ekibini alkışlıyorum. Örnek alınmalılar!


 Tasarımlarını şu an için tişört, kapşonlu (hoodie) ve poster olarak www.kaft.com adresinden bulmak mümkün. Bense yanarım yanarım iPhone kılıflarını t-shirtten önce görmediğime yanarım. Sakın benden önce almayın! Uyarıyorum sizi, çok kıskanırım.




KAFT’ı sosyal medyada www.facebook.com/kaft.co adresinde Facebook’tan, www.twitter.com/kaftco adresinde Twitter’dan takip edebilirsiniz.

1 yorum :

KendinDik.Com dedi ki...

güzel tshirt, Süper Styling! :))