29 Nis 2013

My firmoo.com sunglasses


Did you heard about Firmoo.com? Firmoo.com is the world's most popular online eyeglasses store and they offer varieties of prescription or nonprescription eyewear to the consuming public in high quality yet at extremely affordable prices. 

Firmoo.com'u duydunuz mu? Firmoo.com ünlü bir on-line gözlük mağazasıdır ve güneş gözlüklerinden reçetelilerine geniş bir ürün yelpazesini çok uygun fiyatlara sunar.

 
 I had never ordered glasses online before and i was afraid a little bit to do this because of the fact that i don't have the opportunity to try them but fortunately, it was easy.  They do have a virtual try-on option, where you can load your own picture and see the result on your face, which is nice, so you can easily decide to buy it or try another pair of glasses. My order was in my hands in about two weeks. Each one of my glasses were in their special firmoo glass boxes.
 
Daha önce online gözlük siparişinde hiç bulunmamıştım ve aslında bunu yapmaktan biraz da korkuyordum çünkü gözlüğü denemeden karar vermek zordur ama çok kolay oldu doğrusu. Virtüel deneme imkanı sunan siteye kullanıcı girişi yapınca kendi fotoğrafınızı yükleyerek sonucu kendi yüzünüzde görme şansınız oluyor ki bu çok güzel, böylelikle alıp almamaya karar verebiiyorsunuz ve başka bir gözlüğü denemeye geçebiliyorsunuz. Sipariş elime iki hafta içinde ulaşmıştı bile ve her bir gözlük firmoo'nun özel gözlük kutusundaydı.


Here are the blinks of my sunglasses and my prescription glasses.
 



Don't miss the "First Pair Free Program" for new custumers! Just click HERE, for more information about the promotion. You will only have to pay for the cost of shipping can you imagine. Just sign up and if you have any questions customer service will happily assist you. 
 
Sakın " İlk gözlüğünüz hediye" programını kaçırmayın. Şuraya tıklayarak bu promosyon hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz. Belki inanmayacaksınız ama bir tek gönderi ücretini ödüyorsunuz... Sadece sisteme giriş yapın ve takıldığınız bir şey varsa müşteri hizmetlerine sormanız yeterli, yardımcı oluyorlar kesinlikle.


3 yorum :

gooogoook dedi ki...

Canım gözlükler sana çok yakışmış ben firmoo'yu da inceledim harika şeyler var gerçekten. Teşekkürler tavsiyen için. Sevgiler.

illy dedi ki...

Your glases suit your blouse so good :)

My nail polish blog nails-and-more.blogspot.com

Carmen@OSI dedi ki...

Very cool. Love the glasses!