7 May 2013

Choies.com Giveaway / Choies.com Çekilişi


Hey, lucky guys;) Two giveaways in one day ha? That's why you have to follow me, haha;) 
The rules of this competition are so easy but for further giveaways please start following me from at least one of my social platforms. Then, you have to visit this link and follow the steps. 
The giveaway ends on May 15 and two winners will win beautiful choies.com apparel every day. So try your chance! Good luck...

Selam millet. Bir günde iki çekiliş haberi ile karşınızdayım ve bu aralar şanslı günlerinizdesiniz söyleyeyim! Bu yüzden size beni takip edin demiştim;) Yarışma koşulları fazlası ile basit ama siz beni en az bir sosyal platformdan takip etmekle işe başlayın diyorum. Sonra da buradaki linkten girerek yarışmaya katılın ve adımları takip edin. 
Yarışmanın son günü 15 Mayıs, unutmayın. Her gün iki kişi choies.com kıyafetlerinden harika parçalar kazanacak. İyi şanslar.


PS: When you finish the steps you can skip to my other giveaway to win a pair of sunglasses, off course - if you still don't do this. / Adımları tamamlayınca diğer çekilişime atlayın ve harika bir güneş gözlüğü kazanma şansı yakalayın, tabi hala yapmadıysanız...

1 yorum :

gooogoook dedi ki...

Tatlım aynı anlarda yayın yapmışız ne hoş haberlerle çıktın karşımıza harika:)