15 May 2013

Mayo seçimi


Persunmall.com'u sık sık kontrol ediyorum ve "yeni gelenlerde"  mayolarla yaza hazırlık yapmaya başladıklarını gördüm. Bu mayoları görünce de biraz mayo seçimine değinmeli diye düşündüm. Çünkü o mayo giydiğimiz an bütün kusurlarımızın ortaya serildiği andır. Yukarıdaki mayolardan yola çıkarak anlatmaya çallışacağım fikrimi ancak unutmayın ki sadece mayonuzun deseni ve şekli değil bazen renk oyunları da kurtarıcı olabiliyor. Şimdi bakalım bikini diyetine girip, bir kilo alıp - bir kilo vermeden ve vücut dengemizi sarsmadan da güzel olabiliyormuymuşuz.
Öncelikle vücudunuzu iyi tanıyın. Beğenmediğiniz özellikler belki de kozunuz olabilir. Örneğin kendinizi "hem bacağımda seliluit var hem de göğüslerim fazla büyük" diyerek üzeceğinize minik ama hoş bir dekolte ile dikkati bacaklarınızdan dağıtıp dekoltenize odaklayabilirsiniz. Sadece objektif olun ve ne görüyorsanız onu söyleyin. İkinci aşamada mayo seçimi geliyor.
1. nolu mayoyu (cool-navy-style-swimsuit): Zayıf yapılı olmalarına rağmen belinin fazla ince olmadığını düşünen hanımlara öneriyorum. Göğüslerinin küçük olduğunu düşünüyorlarsa mayonun üst kısmının balenli ve destekli olmasında yarar var tabi. 
2. nolu mayo ise (western-round-neck-swimsuit) tam tersi çok büyük büste sahip hanımlar tercih etmeli. Bel kalınsa mayonun devamında renk oyunları olmalıdır ya da mayokini modelinde kesimler de işe yarayabilir.
3. nolu mayo (charming-spot-nylon-swimsuit) 2 numaradaki gibi basenleri kapatmak için ideal. Göğüs kısmındaki hoş dekolte ile de dikkati kusurlu bulduğunuz bölgelerden uzak tutmak için ideal.
4. numara favorim (slim-fit-comfortable-swimsuit), çok kadınsı ve şık bir havası var. 38 - 42 beden arası kadınsı hatlara sahip hanımlar kesinlikle bohem bir hava için bunu kullanabilir. Bileğinize de bol bol afrikan bilezikler takmayı unutmayın. Bu mayo çekiciliğin imzası.
5. numaradaki (shining-floral-nylon-swimsuit) elbise görünümlü mayolardan ise şirin bir görüntü yakalamak istiyorsanız giyin derim. Bence kalın belim var diye üzüleceğinize bu mayonun kendiliğinden bel yaratan kesimi çok pratik bir çözüm. Yine de biraz daha kafa yorarak bundan çok daha çekici görünebilirsiniz.

Persunmall.com'dan alışveriş yapmak isteyenler yeşil uçaklı ürünleri kollasınlar - free shipping - ücretsiz teslim işaretidir. Kolaylık olması açısından bütün free shipping ürülerini de tek link altında toplamışlar. Artık bir bir aramak zorunda değilim:) Siz de!

1 yorum :

Elift dedi ki...

Şu 5 numaradaki mayolar çok pratik oluyor, kumsaldan restoran kısımlarına aynı mayoyla salına salına gezmek, sonra da denize girivermek harika, benim favori mayom..