24 Ağu 2013

Kaybederken kazanmak



Bazen hayatımızdan çıkardıklarımızla kaybetmiş hissederiz ama teselli evrenden gelir;)


Hayatın bir mucize olduğunu sürekli ispatlayan olaylar içerisindeyim. O kadar mutlu oluyorum ki bazen ayaklarım yerden şeffaf topuklarla kesilmiş gibi adeta;) 



En son işten ayrıldığım zaman hissettiklerimle baş edebilecek kadar çok kitap okumuştum enerjimi dengelemek adına. İşten çıkınca sahilde martılara ve denize bakarak harika sütlü bir kahve içmiştim. Eve geldiğimde gülümsüyordum artık ve Lili'nin işi bıraktığımı duyunca mutluluk çığlıklarıyla doğru bir şey yaptığımı bir kez daha görmüştüm. Sonra internette biraz takıldım ve bir çekiliş gözüme ilişti Jessica Buurman.com'da. Hala gülümsüyordum ve son iki saati kalan çekilişe hızlıca katıldım. İki gün sonra mailda üzerimdeki mavi elbiseyi kazandığımı yazıyorlardı. Sizce de hayat gizemiyle daha eğlenceli değil mi? Bu ayakkabıları farklı bir firmadan farklı bir günde almama rağmen aynı gün elime ulaşmaları da bence aynı posta girmek için bir işaretti. İşte böyle anlaşıp gidiyoruz evrenle... Çok eğleniyoruz çoook!

Dress  here/ Elbise burda 

5 yorum :

arch.fikriye dedi ki...

suzicim elbise sana çok yakışmış.aynı elbiseyi laçinde almış bakalım laçinde nasıl duracak. güle güle giyin inşallah. ve aynı kanaatteyim evren bize sürprizler sunuyor.kıymetini bilmek lazım:)))

Unknown dedi ki...

Hepsi uyum içinde fakat ayakkabılar bir harika duruyor:)

Müj dedi ki...

Ayakkabılar benim olsun muuuuuuu :)elbiseye sığamam da :)

KendinDik.Com dedi ki...

gerçekten çok güzel bir kazanç! :)) ben de geçtiğimiz yıl - ev taşıması sırasında- parasızlık dibe vurmuşken çok havalı bir Paris gezisi kazanmıştım bir çekilişte :) evren bizi seviyor :))

not: ayakkabılara ağlarımmmmm

Moda Düşleri dedi ki...

renk harika çok yakışmış .)
http://modadusleri.blogspot.com/