27 Ağu 2013

Kese kağıdı çanta DIY fikri


Biraz geç kalmış olabilirim tabi!


Biliyorum bu çantayı yapmak için biraz geç kaldım ama suni deri bulmak çoğu zaman imkansız buralarda. En pratik yoldan yapmak için evinizde atmadıysanız bir karton çantayı kenarından dikkatlice keserek açın ve yapıştırma payı ile biçin. Bütün çantayı yapıştırarak yaptım ama kenarları ayakkabıcıma diktirdim ki daha şekilli dursun. 


Bu arada arkadaşım Muji'nin hediye ettiği bu elbiseye bu aralar sardım. Sık sık üzerimde. Bu nedenle ilk fotoğraflarda saçım şekilli iken sondakinde üşengeç bir günümde, saçıma zaman ayırmamış halim bakıyor size. İkinci kez giydiğimde evde bulunan ve henüz kullanmadığım aksesuarlarım ilişti gözüme ve elbisemi harika tamamladılar. Birincisi el emeği bilekliklerim çok çok sevgili arkadaşım gooogooktan . Elbisenin belindeki dikişlerle harika uydu. İkincisi ise Burcu'dan yine el yapımı aşkla tasarladığı süper bir kolyesi. Bu elbiseyi tamamlayacak daha güzel takılar düşünemiyorum. Üstelik Burcu kendi tasarladığı birsürü kolyeyi harika bir mektup eşliğinde bana göndermiş. Çok zarif ve şık bir hareket minik bir not düşmek ya da mektup karalamak hediyelerin yanına. Ben de her birine bir kombin yapmak istiyorum. Siz de heyecanlanın biraz diğerlerini görmek için beklerken.
Gördüğünüz gibi sevenlerimin sponsorluğunda harika bir post oldu. Nasıl teşekkür etsem kızlara bilmiyorum ki... Seviyorum sizi ve okuyan diğerlerini! 

8 yorum :

gooogoook dedi ki...

Canım, geç diye bir şey yok gayet güzel olmuş, güzel günlerde kullan çok beğendim. Ben de düşünüyordum yapmayı şu sıralar yoğunluğumdan sadece düşünme aşamasında kalıyorlar sanırım. Evet canım teşekkürler bileklikten bahsetmişsin, o da tesadüfen göğüs altındaki dikişleriyle uyumlu olmuş gerçekten. Tüm parçalar çok hoş gerçekten. Hepsini güzel günlerde kullan canım. Sevgiler:).

Suzy dedi ki...

gooogoook: ellerine sağlık, çok güzeller. Tekrar çok çok teşekkür ederim. Yeri gelmişken takayım dedim. Sürekli farklı farklı giyinmek ve takıştırmak iyi geliyor;) Öptüm çok. xxx

Melislicious dedi ki...

harika görünüyorsun yine ve yine süper yaratıcı ve pratik bir fikir ellerine sağlık!
Eee birde bu yaratıcı çanta fikri ve güzel kombinine bir de ince ve güzel detaylar eklenince... Gooogoook'cum yine muhteşem yeteneğini konuşturmuş:))) Onun da kolyeyi yapan arkadaşın da ellerine sağlık!
Bu arada Tekirdağ'da suni deri bulmak zor demişsin, nasıl tuafiye, hobici çeşitleri? Bir ön araştırma yapayım:)))

Suzy dedi ki...

Melislicious: Çok teşekkür ederim. İnsanın arkadaşları da tasarımcı olunca mükemmele yakın görünmek işten bile değil:D
Tekirdağ'da alışveriş yaptığım sadece 2 tuhafiye var. Başka da var tabi ama en çok çeşit içeren ve fiyatları uygun olan bildiğim bir tane var. Hobici de var bir tane çok büyük. Sen gel ben sana bir bir ikisini de öğretirim. :D

Unknown dedi ki...

Really beautiful dress! Love your hair!

Unknown dedi ki...

Aaaa çok çok mutlu oldum!Çok teşekkür ederim canım.Üzerindeki her şey çok yakışmış. Güle güle tak canım kolyelerini. Sevgiler...

ANTİGONE dedi ki...

çantaya bayıldım canım, elbisenle de iyi anlaşmışlar bence ;))

Suzy dedi ki...

Printingtextil Natasha: Thank you my dear. Thanks for coming to my blog:)

Burcu Ö.: Her bir kolye bir post hak ediyor. Bakalım nasıl kombinler için bana ilham verecekler;) Çok çok ama çok teşekkür ederim. Çok incesin.

Antigone: Teşekkürler meleğim:)