19 Ağu 2013

Mirror mirror tell me...


Mirror mirror tell me; who has the most beautiful hearts in the world?
Ayna ayna söyle bana; en güzel kalpler kimin bu dünyada?




 ... Asked witch to the mirrors on her sunglasses in the thousand and one hearts tale!
Binbir kalp masalında böyle sormuş cadı gözlüklerindeki aynaya...


Biliyorum, Lili ile fazla başbaşa kaldım! Masallarla başladım haftaya.  Aslında diyecektim ki kalpli tulumumu zor bela diktim. Lili evdeyken kendime bir şeyler dikebilmem mucize halini aldı. 
Tulumun üst modeli Eda'nın tavsiyesi ile Burda dergisi 2013/2'den 104 nolu elbise kalıbı, altta ise sürekli tulumlara kullandığım bir kalıp var (numarasını ve dergi sayısını ben bile hatırlamıyorum). 
Üst kısımda bolluk oluşturmak için kemer işaretlerine sadık kalmadığım doğrudur. Kesin dikkatinizden kaçmaz biliyorum.


Gözünüzden kaçmayacak bir başka nokta da saçlarım olabilir mesela. Evet geçen hafta boyattım. Yeni rengimi nasıl buldunuz bilmiyorum ama keşke yazın başında yapsaymışım diyorum ben bunu. 
Bazen saç rengimi soranlar oluyor yorumlardan, bu defa öğrendim:) IGORA: 9 / 7
(geçen seferki de IGORA: 7 / 77 imiş)


Aynalı gözlükler / Reflector Sunglasses:  Choies
Tulum / Jumpsuit: Ben diktim / My design, Çanta / Handbag: Nil Çanta (Çorlu), Sandaletler / Sandals: Diveresse eski / old

11 yorum :

Ipek dedi ki...

Blogunuza yeni katıldım ve hayranlıkla yaptığınız el işlerine bakıyorum, ilham dolu, tebrikler.. Takipteyim, birşeyler ögrenme isteğiyle.. Sevgiler,
Ipek

Unknown dedi ki...

Tam benlik bu tulum uçuş uçuş harika olmuş,şifon kumaşa benziyor astarlayarakmı yaptınız acaba?çok beğendim :) sevgiler

Suzy dedi ki...

nuryyl: Tabi ya bundan behsetmeyi unuttum:( Astar olarak giymediğim siyah bir tulumu straplese çevirdim ve paçalarını kestim, o şekilde kullanıyorum. Astar kumaşı her zaman hazır bulunmuyor evde. Bu şekilde dikimi de pratik oluyor;)

Unknown dedi ki...

Emegine ellerine saglikkk :)

Unknown dedi ki...

Emegine ellerine saglikkk :)

gooogoook dedi ki...

Ayna ne desin; şekerim bu görüntüye çok çok hoş olmuş! Bayıldım. Bu arada saç renginin hakikatten harika olmuş, çok beğendim, nefis görünüyor. Lili ile dikişe devam;)) Yavrularıyla harikalar yaratanları da ayrıca tebrik ediyorum, sen de onlardan birisin Suzy'ciğim. Sevgiler.

Suzy dedi ki...

Gooogoook: :) olmuş diyorsan:) tamam o zaman... Bir tulum dikmeden daha zor olanı ben onu dikene kadar tulumdan arta kalan kumaş parçalarını kesip ortalığı ip içinde bırakan Lilinin yarattığı kargaşayla baş etmektir derim. Cümlesini kurmak bile zor şuraya bak:( yorucu...

designbyeda dedi ki...

Saçlarının rengine, tulumun güzelliğine ve tüm bunları taşıyışına bayıldım ben yaaa.çok güzel olmuş. Nacizane fikrim suzyim paça boyunu daha uzun seviyorum. Yakıyorsun :) sevgiler

KendinDik.Com dedi ki...

Hahaaa harika görünüyor! Güle güle kullan :))

Suzy dedi ki...

Designbyeda: ben de paça boyunu uzun seviyorum ama acemilik böyle bişey işte. İşin kötüsü bu boyla bile köstekleniyorum yürürken, çocukla düşerim neme lazım, iyi olmuş paça boyunun kısa olması. Düşüyordum giydiğim gün yolda :D haha. Bi de liloşumu sakatlamayayım moda yapayım derken;) sanırım paçalar geniş ya ondan takıldım ama görmeliydin:) bütün karizma sıfır yerlerde kösteklenince.

ANTİGONE dedi ki...

bu ne güzel bir tulum böyle!