2 Ağu 2013

Neon - Kot - Şifon





"Neon sandaletler nasıl kombinlenir?"e ikinci cevap! Bir zamanlar bir arkadaşım sormuştu ve yolda ayak üstü anlatmaya çalışmıştırm. Görsel olarak fikirler vermek her zaman daha akılda kalıcı oluyor. İşte son dakikada neon sandaletleri kaptığım bir kombin. CHOIES'in yeni ELF serisinden aldığım üstümdeki hırka için planlanan bu kombinde aslında beyaz sandaletler giyilecekti ancak bu renkle görüntü patladı diyorum;)


Bu sıralar işi bırakma modumdayım yine. Tekirdağ'da olmak o kadar çok çaresiz hissettiriyor ki... Çıkıp da başka iş bulamayacağını bilmek ezici, tabi iş verene büyük bir gurur veriyor olmalı, o ayrı.Şu anki durumumu tekrar gözden geçirmem gerekiyor. Bunu kendime neden yaptığımı kendime açıklamalıyım.

Bu yaşıma kadarki tecrübem diyor ki başkalarını mutlu etmek için yaşama. 
 Mutluluk ya içindedir birinin - o biri ya mutludur ya da değildir. Sen hiç kimseyi mutlu edemezsin o mutlu olmak istemedikçe.

 File ceket / Lace jacket: Choies
şifon atler / chifon shirt: Mango (eski sezon)
Kot etek / Denim skirt: Tommy Hillfiger (eski sezon)
Neon sandaletler / Neon sandals: DIY
Çanta / Bag: Hermes DIY (yakında proje blogda)
Kolye / Necklace: Ben yaptım

4 yorum :

Ebrushka Blog dedi ki...

Hayatım boyu mutsuz ve negatif insanlardan kaçmaya çalıştım. Ama öyle çok var ki böyle tip, enerjimi alıyorlar, onları hiçbir mutlu edemez en iyisi uzak durmak :)

KendinDik.Com dedi ki...

Neon ayakkabı kombini nefis!

İşle ilgili naçizane fikrimi paylaşmak isterim. Eminim Tekirdağ'da da gerçekten mutlu olduğu işten para kazanan insanlar vardır birçok. Odağımız başkaları oldukça bizim mutlu olmamız mümkün değil. Kızına bak... Mutlu olmak, mutlu etmek için kendisine başkalarının gözünden mi bakmaya çalışıyor yoksa ben ne istiyorum ben nasıl mutlu olurum diye mi bakıyor ;)
Kucak dolusu sevgiler! :D

Seyyah Aile dedi ki...

Merhabalar;
Blogunu yeni keşfettim.. gerçekten çok beğendim :) ve hemen takibe aldım.
2419. takipçin benim.. :)
Bana da ana da beklerim. :)
Güzel paylaşımlarda görüşebilmek dileğiyle,
♥ Sevgiler ♥
http://whiteglaze.blogspot.com
twitter: @_gamzeahmet_

Unknown dedi ki...

çok güzel bir kombin :)