1 Kas 2013

Beyaz sweatshirt



Barok dönemi işlemeli bu beyaz sweatshirt uzun zamandır merceğim altındaydı.




Dolabımda bulundurmak istediğim parçalar genelde emek verilmiş, tasarım sürecinde sıra dışı detayların kullanıldığı parçalar artık. Bu sweatshirtte ön kısımda deri ve kenar işlemelerinde barok işlemeler kullanılmış. Kollarda yine aynı detaylarla farklılaştırılmış. Sonuç olarak dolabıma girmeye hak kazanan bir çalışma ve iyi ki almışım diyorum. Onu müzelerdeki şeffaf kutulardan birinde tutmak istiyorum. Mümkünse benden başkası dokunduğunda alarm da çalabilir;)


Yine bir tür aşk yaşıyorum bir giysi parçasıyla ama ne yapabilirim ki. Giyinmek, giydiklerimi ya da kullandıklarımı tasarlamak bir tutku bende. Bu sweatshirt için tasarladığı görünümü bu beyaz çizmelerle tamamlamayı da hayal etmiştim. Onlar da artık kullanımdalar ama detaylar bir dahaki postta. Yine de linklerini veririm hemen Suzy paylaşmıyor diye düşünmeyin.


Lili okulda ilginç bir ödev almıştı geçen hafta. Sonbahar yaprakları toplanıp yapraklarla bir hayvan figürü çalışılacaktı. Biz de kısa bir doğa yürüyüşüne çıktık ve bir sürü yaprak topladık. Bu esnada ona ağaçları tanıttım. Yürüyüş ve fotoğraf çekimi için harika bir havaydı. Lili gibi bir fotoğrafçım olduğu için şanslıyım. İşi çabuk bitiriyor. 


Beyaz sweatshirt: burdan
Pantalon: Colin's
Deri Ceket: Batik
Deri kese çanta: DIY ben yaptım linki burada
Transparan yağmur botları: burada

7 yorum :

ANTİGONE dedi ki...

çok havalı görünüyorsun canım. sweatshirt'e bayıldım!

Atahan ile hayat dedi ki...

bayıldım süper çok yakışmış...

Melislicious dedi ki...

kesinlikle müzelik bir sweatshirt! benzer tarzlarını görüp çok beğenmiştim hemen bakıyorum şimdi nerdenmiş:))) yağmur botları ise cidden çok farklı hiç kimsede ve hiçbir yerde görmediğim bir tasarım, çok hoş buldum ben, başka kombinlerinde tekrar görmek dileğiyle diyorum :)))
sevgiler

Suzy dedi ki...

Antigone: Çok teşekkür ederim... Süper hissettiriyor insana böyle parçalar.

Atahan ile hayat demet özgöl: Çok sağ oln;)

Melislicious: Beğenmene sevindim. Çok bekledim onları almak için bu güne nasipmiş ikisi de:)

Blogcu Sultan dedi ki...

size çok yakışmış :) güle güle kullanın...

nilgunsozveren dedi ki...

Harika bir sweat , kesinlikle cok beğendim , hem aydınlık hem de sıradan değil , güle güle giyin ...selamlar

Adsız dedi ki...

İnstada görünce de bayılmıştım, harika bir parça!