5 Ara 2015

Doğa kadar canlı bir cilt...


Doğa kadar canlı bir cilt... Kim istemez ki?
 Bazen yaşlanmakla ilgili fikirlerimiz - düşüncelerimiz bizi yaşlandırıyor diye düşünsem de "Yer çekimini de yok sayacağımız yok ya!" diye hatırlatıyorum kendime. Yıllar geçtikçe cildimiz daha çok özen ve bakım istiyor. Oysa çalışan kadın, çalışmayan kadın fark etmez, birini tutup bir sorun bakalım zamanları var mı onca zahmete! Evet evet, kadın kendini en son plana atabilen tanrısal vericilikte bir varlık. Bu yüzden bu zamanların kadını olduğum için şükrediyorum neredeyse, çünkü cilt bakımını minimum süreye indirgeyen ürünler üretiliyor. Yetmiyor her gün yapılan araştırmalarla bu ürünler geliştiriliyor ve daha bilmediğimiz bir çok bitkinin faydaları ortaya çıkıyor. 



Yukarıda resimde gördüğünüz Ficoide Glaciale ismi ile bilinen (Türkçesi: yaşam bitkisi olan) bitki son zamanların buluşu diyebilirim. Yves Rocher laboratuvarlarına ait patentli doğal özümseme teknolojisi ile bu bitkinin aktifleri Serum Vegetal serisi ürünlerine eklenmiş. Öncelikle bu bitkinin aktifleri cildimizdeki yapılanma ve yenilenmeyi sağlayan mTOR proteinlerini arttırır. Böylece hızlı bir canlanma sağlar. Bunların iki - üç katı kadar hızlı da dolgunluk ve sıkılık kazanma artar çünkü ciltteki hyalüronik asiti %93, Kolajeni de %64 arttırır. Böylece cilt soğuk, sıcak gibi dış faktörlere karşı fazlası ile direnç kazanır. Cildin savunma mekanizması güçlenir.

Kırışık karşıtı & Işıltı veren bakım: Pembe seri (gündüz kremi, gece kremi, bakım kremi, göz kremi)
Kırışık karşıtı & Sıkılaştırıcı bakım: Kırmızı seri (Serum, gündüz kremi, gece kremi, göz kremi)
Kırışık & Sarkma karşıtı bakım: Turuncu seri (Serum, gündüz kremi, gece kremi, göz kremi)
Serileri bu şekilde detaylı olarak yazdım çünkü bu içeriklerle bir de fiyatını görseniz inanamazsınız. Sadece tanıtım fiyatı olduğu için tanıtım bitene kadar acele etsek iyi olur. Bütün seri tek bir krem fiyatına neredeyse. İnanılır gibi değil. Süper bir fırsat! Fiyatları görünce içimden "Noel Baba bir tek bana çalışacak bu sene!" dedim. Baksanıza son günlerde gezindiğim siteler sadece bana göre. Kendimi şımartmayı özledim sanırım. 

Hiç yorum yok :