7 Mar 2016

Bordo Maxi Elbise


Bu yılın başında ilk defa kendime bir liste yaptım ve 2016'dan ne istiyorsam hepsini listeledim. Aslında maksadım çekim yasasını yazılı olarak kontrol etmekti. Yani ben listeyi yapar - öğrendiğim kuralları uygularım, listedekiler de bana gelir, bu arada hedeflerimi ne gibi bir sürede kendime çekebildiğimi kontrol etmiş olurum. Şu ana kadar listenin yarısına ulaştım bile!
 Listemi yaptıktan sonra, istediklerimi bana getirecek fırsatlar üstüste bana gelirken, kendimi en uygun hissettiğim zaman gelen fırsatı değerlendirdiğimi gördüm. Yani koşulları zorlayan bir tip değilim. Öte yandan listede "bordo maxi elbise" yazılı satırla ilgili hiç bir kıpırtı olmuyordu. Hatta bir gün alışveriş merkezinde, vitrinde bordo maxi bir elbise görüp ona koşsam da, yanına vardığımda o elbisenin ne denli iç gösterdiğini görünce bir de üstüne hayal kırıklığı yaşamıştım.



Tabi ki çekim yasasında hareket kanunu da var demiştim size çekim yasası videosunda. O yasa gereği, kendime kendi çekebileceklerimden ben sorumluyken geri kalan zor maddelerden de evren sorumlu oluyor. Yani elimden gelen işleri ben yaparım, elimden gelmeyenlerle ilgili yaradan, melekleri ve diğer bütün inanılan enerjiler destek olur. Dikiş diken biri olarak kendime bordo triko maxi elbise aramayı bırakıp pazarda aldığım ilk solukta bu kumaşı buldum. Hemen kaldırıp kafayı Evrene göz kırptım; "Bu iş bende dostum;) - sen işimi kurmak için bana lazım olan parayı bul!"
Sonrasında neler olduğunu tahmin etmişsinizdir. Elimde sık sık kullandığım tunik kalıbı ile uzun bir maxi elbise biçtim. Dikimden sonra keyifle giydim ve o işin sahibiyMİŞ gibi yaptım. Şimdi ise o para elimde. Yani bir kez daha başardım. Bir yıl içinde kendime iş kurabilecek ikinci kez kaynak çekebildim. Bakalım bu defa o işi kurabilecek miyim? Çünkü birinci defasında tüm parayı Theta Healing eğitimlerime aktarmıştım:) Büyük bir keyifle harcadım:D


9 yorum :

Adsız dedi ki...

çok heyecanlı hadi kur işini mutlulukla izleyeceğim seni. ve ben de artık kendime istediğim iş için adım atayım ya da o işi kendime çekeyim sen ne diyorsan :)

Yelek dedi ki...

Elbisenizin rengine ve modeline bayıldım. Çok yakışmış. Triko benimde vazgeçilmezlerim arasında yer alıyor. Güle güle sağlıkla giyin.

Ayselce örgüler dedi ki...

Süperrrr!!! renk harika! muhteşem de yakışmış ...inş. kuracağınız iş nasip olur sevgiyle kalınız.

Suzy dedi ki...

ornitorenkhandmade: e hadi ama sen de adım at o zaman:D Çok güzel yapabildiğini hissetmek:D

Funda Çağlayan: Teşekkür ederim.

Aysel Melike: Amin diyorum, çok teşekkür ediyorum.

Unknown dedi ki...

Umarım istediğin gibi olur canım :) elbisede çok güzel olmuş.

Aycan Ulus dedi ki...

Elbise çok şık çok da yakışmış size :)) Çekim yasasında iki yıl sonrasına bıraktığımız ev alma planımız iki ay sonrasında gerçekleşti artık ben de iş kısmına odaklansam iyi olacak sanırım :)) Size de işinizde başarılar ve kolaylıklar :))

Sadece deniz dedi ki...

MaşaAllah çok güzel olmuş. Rast gitsin işiniz

Suzy dedi ki...

nur yyl: Amin teşekkür ederim.

aycan ulus: Hihi çok sevindim, harikasınız. Bu yıl daha da hızlı yaratacağız galiba. Genel olarak yaratım enerjisi çok yüksek bir yılmış. Hadi darısı işimizin başına...

Sadece deniz: Teşekkür ederim!

Elif Deniz dedi ki...

Bir terzi olarak elbisenizi beğendim :)
İşiniz rast gitsin inş