29 Mar 2016

Culottes Eşofman ve İnstagram


Culottesleri eşofmana uygularsak giyebilir miyim diye düşündüm. Gayet rahatlar.
Farklı kombinlerle denemelerime devam edeceğim şimdilik fotoğraflar bunlar.


Rahatlığı ile ilkbaharda dolapta ön sırayı bu yeni eşofmanlar kaptı sanırım. Tabi bahar bir türlü içimizi ısıtamadı o ayrı! Bu çekimde Lili ile bir güzel donduk mesela!
Evet fotoğraflar yine minik fotoğrafçımdan;) Bu konuda çok yetenekli napabilirim...



Bu arada instagramdaki değişiklikler nedeni ile hiç mutlu değilim. Dün de anlamış olduğunuz gibi instagram yayın algoritmasını değiştirerek facebook gibi bir algoritmaya geçti. Özetle bu; eskisi gibi takip ettiklerinizi yayın sırası ile değil, popülaritesine göre akışa katacak demek. Böyle da sadece popüler postlar gözümüze sokulacak, sevdiğimiz instagram fotoğraf sanatçılarını artık göremeyeceğiz. İnstagramın kuruluş amacına tamamen aykırı bir değişiklik ancak bu gün her şey başka artık...
Dilerim yıllardır sevdiğim tek uygulamayı o bayağı pazarlama politikaları yüzünden bozmaktan vaz geçerler. Bence facebook belirli güçlerin elinde çok kaliteli bir oyuncaktı ve onunla yetinmeliydiler. Bence her parası olan her yere burnunu sokamamalıydı. Bence para sanatın önüne geçmek yerine ona destek olmak için kullanılmalı. Bence bize sadece bize ait bir yerimiz kalmalıydı bu dünyada. Diyecek bir şey bulamıyorum. Sadece blog yazdığım için şükrediyorum. Bu gün bloğunuza daha çok sarılma günüdür blogcanlar, bu gün içtenlikle nasıl paylaşmak istediğinizi doya doya yazma günüdür. Dilerim benim gibi düşünen herkes bloğunda bu konuya değinir ve kendi sevenlerimize ulaşabildiğimiz çok zevkli bir platformdan uzak tutulmayı engelleyebiliriz.

1 yorum :

gooogoook dedi ki...

Merhaba Suzy 'ciğim, yoğunluğumdan gelişmeleri takip edemiyorum bile, sayende haberim oldu ve çok üzüldüm, eğer böyleyse çok üzücü ve söylediklerine katılıyorum.

Eşofman uygulaman ise harika olmuş, eline sağlık, çok rahat ve tam baharlık, ama söylediğin gibi bahar bir türlü gelemedi. Sevgiler..