11 Mar 2016

Enerji Oyunları - Kök İnançlar


Video açılmıyorsa linke tıklayarak izleyebilirsiniz.!
Çekim yasası videosundan sonra blokajlardan bahsettik geçen cuma. Bu gün ise kök inançlardan bahsediyorum. Çok daha teknik bir konu ancak bilinç altımızı değiştirmenin çok da zor olmadığını hatta bir süre sonra işlerin eğlenceli olduğunu fark edeceksiniz. Kendi hayatınızı yaşarken, alışmış olduğunuz inanç kalıplarını değiştirmek için tek yapmanız gereken rahatsız edici olaylarda ne hissettiğinizi kelimelere dökmek ve not etmek. Sonrasında videoda gördüğünüz tekniklerle, oturduğunuz yerden sadece hayal kurarak şu anınızı ve geleceğinizi ne kadar kolaylıkla değiştirebileceğinize siz bile şaşıracaksınız.
Tüm bunları bir yıldır denediğim tekniklerden anladıklarımı sentezleyip olayı tek soru kadar basite indirgeyerek şekillendirdim. Ne kadar detay olursa o kadar zor diye düşüneceksiniz oysa benim bulduğum bu bir tek soru sizi direk olarak ulaşmak istediğiniz sonuca ulaştıracak. Sonrasında bunu ikinci aşama takip edecek ve ikinci aşama da tek soru ile ortaya çıkıyor. En sonunda ise bulduğumuz anıyı yeniden yazmaya ya da silme işlemine geliyor sıra. Burada üç değişik tekniği önerdim. Bu aşamadaki teknikler bana ait değil ama çok sevdiğim teknikler oldukları için önerdim. Siz de kendinize uygun olanı seçip içsel değişiminizi başlatabilirsiniz.
Elbette bu değişim için kendinizi alıştığınız şekillerden biraz daha farklı düşünmeye itmeniz de gerekiyor. Sürekli öfkelendiğiniz olaylara başka bir pencereden bakmaya alışın. Hayatınız şu anda yaşadığınızdan kim bilir ne kadar daha güzel olabilir. Sürekli o noktada kalın. Nasıl daha kolay, nasıl daha güzel, nasıl daha eğlenceli, nasıl daha zevkli olabilir ki? Bu şekilde sorduğunuz sorulara yaratıcı çözümler gelmeye başlayacaktır içinizden ya da dış etkenlerden. Farklı olmak için kendinize izin vermek böyle bir şey! Değişime izin vermek, iç hislerinizin sizi sürekli aynı sonuca götürmesine izin vermeden, varacağınız noktayı önceden tespit etmektir, üstelik en basit olaylar için bile.
Bu teknikleri ve bu düşünce sistemini içselleştirmeye başladığınızda günlük basit olayları çözmek artık sizin için çok daha kolay olacak. Artık zorlanmayı seçmezseniz evrenin sizin işlerinizi kolaylaştırmak için ne pratik çözümleri ayağınıza getirmeye başladığını gözlemleyeceksiniz.
Tabi ki Theta Healing tekniği işleri hızlandırıyor. Soru tekniği çok daha gelişmiş olduğundan bir seansta bir çok yanlış inancınıza ulaşıp doğru inançlarla yer değiştirmeleri sağlanıyor. Bir de bilinç altınızın unuttuğu ya da hiç tanımadığı hisler de bilinç altınıza yükleniyor. Yeni inanç ve hislerle hayatınız hızlıca dönüşüme uğruyor. Sonrasında çekim yasasındaki yaratımınız da bir hayli hızlanıyor.
Oysa videoda bahsettiğim NLP tekniği ile sadece yanlış inancı ya da kötü anıyı silebilirsiniz ve bilinç altında boşluk oluşacağından sonrasında içinizde eksik olan hislerle doğru inanç kodalamanız neredeyse imkansız görünüyor. Bu aşamada olumlamalar devreye giriyor, ancak bir olumlama için beynin nöron geliştirmesi yani yeni inacın otomatiğe dönüşme süresi normalde 21 gündür. Theta Healing tekniğinde ise sadece 10sn. İşte bu nedenle bu teknik benim için mucizeden öte.
Yine de videoda söz verdiğim gibi, bahsettiğim NLP tekniğini öğrendiğim kişinin videosu işte buradadır: https://www.youtube.com/watch?v=VOXFD2BohhE kanalında göz atarak daha da fazla teknik bulabilirsiniz.
Theta Healing'ten önce ısrarla bu videolardan öğrenir bütün gün bilinç altımdaki yanlış inançları dönüştürmeye çalışırdım. Çok ama çok içten istiyordum değişmeyi ve artık eskisi gibi hayata bakmamayı. Sonunda yeni inanç sistemimle hayatımı farklı bir boyuta taşıyabildim. Dilerim kendi serüvenimde yaşadıklarımla sizin serüveninize olumlu katkıda bulunuyorumdur. Dilerim değişmek için geç kaldığınızı düşünmüyorsunuzdur.
Lütfen sorularınız varsa yorumlara ya da mailıma bırakın. Şimdilik gelecek hafta için henüz konu belirlemedim. Sizin bir fikriniz varsa alabilirim, ne dersiniz?

18 yorum :

Adsız dedi ki...

Ben bayıldım..Yüreğinize sağlık:)

Suzy dedi ki...

dileğindünyası: Teşekkür ederim... Dilerim uygularken siz de eğlenirsiniz;)

Bir Tutam Karınca dedi ki...

Her yazdığın yazı ile kendimi daha çok bu olayın içinde hissediyorum :) Bir yerden başlamalı insan. Bazen nereden başlayacağını bilemiyor. Senin videoların bu başlangıç için süper. Emeğine sağlık. Sen hep video çek. Biz hep izleyelim ve hayatımız hep birlikte güzelleşsin. Sevgiler.

Suzy dedi ki...

Yasemin Avun: Amin amin amin:D Hayatımız hep birlikte güzelleşsin demişsin! Bayıldım böyle demene... Paylaştığın için teşekkürler.

WebKenti dedi ki...

Çok güzel bir paylaşım , teşekkürler

Suzy dedi ki...

Web Kenti: Ben teşekkür ederim, geri dönüşler beni çok mutlu ediyor.

£sraycr dedi ki...

Merhaba suzy.geçenlerde katıldığım bir kuantum diziliminden sonra kök inançlarla alakali araştırma yaparken tesadüf!!!en buldum seni.ne de güzel oldu pek de güzel oldu.diyorsun ya sen hazır olduğunda senin karşına çıkacak diye.evet değişime hazırım. Bunu senin gibi yürekten istiyorum.daha çok video ,daha çok anlatım ,daha çok pozitif cümleler yayınla. Emeğine teşekkürler. Sevgiler😚

Unknown dedi ki...

Size instegramdan dm atmıştım bakabilirmisiniz lütfen sevgiler

Adsız dedi ki...

Ben nadil olacağını nasıl yapacağımı anlamadim yardımcı olur musunuz ayrıca seans ücretini öğrenebilir miyim

Suzy dedi ki...

Terapilerle ilgili detayları mail adresime yazarsanız iletirim.

Adsız dedi ki...

Cok guzel ve akici bir sunumunuz var bilgileriniz cok faydali ve pratik. Tesekkurler sevgiler

Unknown dedi ki...

Ne kadar içten samimi teşekkürler seyidem

Unknown dedi ki...

Genel olarak bir anı değilde hep olan bir yalnızlık ve tek başınalık,kimse bana destek olmayacak hissi var. Bariz bir anım yok

Unknown dedi ki...

Belirli bir anı değilde genel olarak yalnız başımayım. Hiç kimse arkamda yok hissi çıkıyor karşıma

Suzy dedi ki...

nuran düzen: kök inançlar bazen ailemizden genetik olarak da bize geçebiliyor ancak theta healing tekniği ile onları da çözmek mümkün;)

Unknown dedi ki...

Merhaba nip tekniğini kısaca nasıl uygulucaz sildikten sonra thetahealing yöntemiyle koşulsuz sevgi yüklemek ise yarar mi bilgilendirme için teşekkür ederim ideo linko ingilizce olduğu için size soruyorum
Sevgiler

Unknown dedi ki...

Merhaba nip tekniğini kısaca nasıl uygulucaz sildikten sonra thetahealing yöntemiyle koşulsuz sevgi yüklemek ise yarar mi bilgilendirme için teşekkür ederim ideo linko ingilizce olduğu için size soruyorum
Sevgiler

Unknown dedi ki...

Ben sizi yeni tanıdım ve videolarınızı izliyorum ne tatlısınız size bayıldım mucize güzel bilgilerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler bende yeni bir thetahealerım ve derin kazmada daha çok çömezim..