3 Mar 2016

NetModa'da Son Moda


Moda değil kendime mineralli kozmetikler ararken kendimi Netmoda.com'da buldum. İnternet alışverişini daha eğlenceli bir hale getirebilirler mi acaba? Bence biraz zor! Bu site kesinlikle uçlarda bir hayal. Sizinle paylaşma heyecanımı bastırarak yeni baştan anlatmaya çalışacağım bu nedenle yeni bir paragraf açayım en iyisi.
Siteye girince ilk önce stil rehberini inceledim. Merak ediyorsanız tıklayınız! Stil rehberinde ünlülerin stillerini ve kullandıkları parçaları sizin için araştırmışlar ve onları satın alabileceğiniz siteye yönlendiriyorlar sizi. Siz bir bir aramak zorunda kalmıyorsunuz. Sık sık güncellenen bir blog gibi moda ve son trendlerden asla kopmayacaksınız. Üstelik moda camiası ile ilgili hiç bir önemli olayı da kaçırmıyorlar. İlham almak için de güzel bir alan.
Genel olarak bu internet sitesi, anlaşmış olduğu satış yapan sitelerdeki ürünleri tanıtıyor. Yani avantaj şurada ki 20 tane sitede ayrı ayrı gezip fiyat araştırırken başınız dönmüyor. Genelde hanımların en sık alışveriş yaptığı siteleri bünyesinde barındırıyor. Anlayacağınız büyük rahatlık. En sevdikleriniz bir arada.
Yukarıdaki fotoğrafı site üzerinde yaptım. Site üzrtinde gezinirken kombininizi oluşturup toplam bütçe hesabı yapabilirsiniz. Böylece ayağınızı yorganınıza göre uzatma şansınız olur. Hani hanımlar hesap işlerinde iyi değilmiş, evdeki hesap çarşıya uymazmış ya... Artık bu lafların modası geçti. Bu net! Sitenin ismi karakteri ile çok uyumlu.
Bir de ayrı bir sayfada kendi koleksiyonunuzu yapıp sonra alışveriş için tekrar göz atma şansınız var. Nereyi çevirsem çok zevkli bir site. Ben şimdi sanal alışveriş keyifli oldu derim işte! Şimdiye kadar ne çekmişiz biz öyle... Bir bir ara, kıyasla, yok bu arada yorul, başın dönsün, ev ahalisi aç kalsın, ev işi yetişmesin... Adeta alışveriş zaman kaybı olmuşken bütün sorunlara çözüm bulan bir fikir.
Peki onca aradığım mineralli cilt ürünlerini buldum mu derseniz; bulmasına buldum da çoktan satın alınmışlar, stokta bitmişler. İnanamıyorum! Hem biliyorsunuz hem paylaşmıyorsunuz hanımlar! Bütün gün elinizde telefonlar insan bi tweetler bi haber verir yahu! Bana kalmamış. Bakın ben öyle mi yapıyorum, buldum yazıyorum hemen şuracıkta. Bundan sonra neymiş; => NetModa!