18 May 2016

Elele burçlar


Kaç kişi gazete bulunca burçlara göz atmıyor? Eminim çoğumuz şöyle iki satır neler olup biteceği hakkında göz gezdiriyoruzdur. Ben genelde böyle şeylere karşıydım. Bilinç altımda blokaj oluşturur ve kendimi yine sabote ederim diye okumuyordum ta ki bu sabah elele dergisinin sayfasında sezonun trend rengini öğrenmek için tıklayana kadar.
Sayfanın kenarında gözüme takılınca günlük burç yorumu linkine tıkladım ve ilk defa okurken farklı bir bakış açısı edindim. Aslında sadece gezegen hareketleri ile yararınıza ya da zararınıza olacak olan adımların tüyosunu almıyorsunuz bir de kurmayı unuttuğunuz hayalleri de size hatırlatıyor. Çok ilginç ama bilinç altınızın size unutturduğu, aklınıza bile getirmediği fırsatları size fark ettirebiliyor. Günlük burç yorumlarını bu nedenle artık her gün takip etmeye karar verdim. Çünkü aslında hayal etmezsek asla gerçekleştiremeyiz ve biz hayal kurmayı unutuyorsak birilerinin bize hatırlatmasının ne sakıncası var ki? Üstelik o hayalin gerçekleşmesinin astrolojik olarak en çok desteklenen zamanda hatırlatılması işimize gelir. Bu nedenle kendi günlük rutinler reçeteme bir done daha ekliyorum o da; Elele dergisinin günlük burç yorumlarını okumak.
Özellikle Elele tabi ki çünkü yukarıda resimdeki yazıyı okursanız hiç bir şekilde sizi negatif kodlayacak cümle kurmamışlar. Harika! Size olası negatif gezegen etkilerini hatırlatmış ki enerji dengenizi ve tolerans seviyenizi yüksek tutun. Yoksa kesinlikle Kötü şeyler olur, iletişimsizlik olur!" dememiş. Sadece hatırlatmış ve bunun bilinç altı için büyük anlamı var. Sizi negatif düşüncelere sürükleyen kaynaklardan uzak durun derim.
Peki okudum da sonra ne mi yaptım; Açtım diğer sayfaları ve haftalık, aylık, yıllık burç yorumlarımın tümünü okudum. Sonra hayal kurdum, daha sonra bu hayalin gerçekleşeceğine inandım çünkü gezegenler benden yana idi ve sonunda gerçek olduğunu şimdiden hissediyorum bile. Ben bu çekim yasası işinde ustalaşmaya çalıştıkça karşıma yeni bir teknik fikri daha doğuyor böylece. Elbette tesadüf yoktur. Kesinlikle o sayfada o linki fark etmiş olmamın bir anlamı vardı. Tam da neyi eksik yapıyorum diye sorguladığım bir günde astroloji cevabını almış olmak evrenle hala iletişim halinde olduğum konusunda beni rahatlatıyor.
Bu gün gerçekten şanslı hissediyorum. Hadi bakalım siz de hayal etmeyi unuttuklarınızı okumaya marş marş;) Link yukarıda!

1 yorum :

shadoweyes_ontheway dedi ki...

Selam. Ben de burçları okumaya bayılırım. Özellikle Sözcüdeki Dinçer Güneri öneririm. Ay, güneş ve gezegenlerin hareketine göre yazıyor :)