4 May 2016

Etek Modellerinin Hepsiburada


Cuma günü için büyük bir heyecanın içerisindeyim. Benim için bir ilk... Bir yerde konuşmacı olarak davetliyim. Bilinç altı ile ilgili fikirlerimi paylaşıp uygulayıcısı olduğum bilinç altı programlama tekniğini bir toplantıda tanıtıyor olacağım. Günlerdir yazıp yazıp siliyorum konuşmamı ama sonunda işler yoluna girdi. Konuşmamı toparlayınca çok acı bir his kapladı içimi, size de oluyordur kesin, hani dolap doludur ama giyeceğiniz hiç bir şey yoktur ya... İşte öyle!
Sakin olup hepsiburada.com'a tıkladım. Nasıl olsa kesin bir sürü fikir aklıma gelir gezinirken. Hemen etek modelleri sayfasına ışınlandım. Mini etek iyi bir fikir gibi gelmedi bir toplantı için ama şansımı kalem etek ve uzun eteklerde aradım bu defa. Ne de olsa en çok model burada değil mi... Hadi ilham gel artık!
Yavaş yavaş moda kanımda gezindikçe sakinleşmeye başladım. Sonsuz seçenek arasında gezinirken bir de ne göreyim: kombin yaparak katılabileceğimiz bir de yarışma varmış. Aklımdan toplantı tamamen çıktı ve artık oyun oynamaya başladım bile. Size de hepsiburada.com sakinleştirici etki yapmıyor mu?
#gulbennegiysin ile kombinlerinizi dahil edebileceğiniz bu yarışmaya yukarıdaki kombinle katıldım. Sakın komşunuza söylemeyin ha, bu haberi paylaşmak yasaktır! Ben buradan paylaşıyorum ama sizi sevdiğimden yoksa bana ne! Kim ister sizin gibi modadan anlayan rakibi olsun canım... Görüyorum ben bloglarda neler döktürdüğünüzü. Sadece yoğunluktan ses edemiyorum.
Şimdi yoğunluk deyince, Gülben'in ne giyeceğine karar verdim de ben ne yapacağım ona gelelim ben! Cuma günü giyeceğim kombini Gülben'e kaptıramam herhalde. Yo bunu göze alamam ancak cuma günü çekeceğim fotoğrafları sizinle paylaşabilirim canlarım.
Lütfen bana bol şans dileyin ve sonra yukarıdaki linke tıklayın. Siz keyifle kombin yaratıp alışveriş yaparken ben kendim hallederim toplantıyı aklınız kalmasın. Hadi hayırlı haberlerimi bekleyin...

Hiç yorum yok :