21 Eyl 2016

Enerji Oyunları - Theta Frekansı

Video açılmıyorsa tıklayın: https://youtu.be/LytMnGBp46Q


Beynin frekansları

Epsilon (Meta olarak isimlendiren kaynaklar da var):  0,1 - 0,5
1. Çok derin meditatif durum olduğu düşünülmekte
2. Astral seyahat deneyimleri, ruhsal seyahatlerin olduğu hal diye tanımlanır ancak net bilgi yoktur. Not: Konu ile ilgili kaynaklar kısıtlıdır ve bilimsel olmaktan uzaklar.

Delta: 0,5 - 3 Hz 
1. Uyku
2. Uykuda hipnoz
3. Anne karnı ve çocukluk döneminde bulunduğumuz frekans

Theta: 4 - 8 Hz 
1. Uyku öncesi beyindeki düşüncelerin çok yavaşladığı ve bittiği frekans
2. Fiziksel acı daha az hissedilir
3. Vücut ısısı dengelenir ve organlar daha rahat çalışır
4. Derin meditatif durumdur
5. Doğru kararlar almanızı sağlar
6. Davranışlarda ve alınan kararlarda dengelenme sağlar.
7. Yüksek bilinç ve diğer boyut enerjilerle iletişim kurulabilir
8. Mental mesajlar alınabilir (her boyuttan)
9. Kanallık yapılabilir
10. Bilinç altına ulaşılabilir ve programlanabilir
11. Uyumadan hipnoz hali
12. Stresi azaltır
13. Beyin eşitlenir ve vücuttan çok az enerji çeker



Alfa: 9 - 13 Hz
1. Meditatif durum.
2. Düşünceler azalır ve yavaşlar
3. Hayal kurulabilir
4. Huzur verir
5. Konsantrasyon ve sağlığı arttırır
6. Yaratıcılığı arttırır
7. İlham verir

Beta: 14 - 30 Hz
1. Günlük hayat modu / öğrenme, çalışma, düşünme gibi fonksiyonlar için
2. Zekayı daha fazla kullanmayı sağlarken geçiş yaparız
3. Hatırlama ve rutin işler içindir
4. Fazla betada kalmak stres ve strese dayalı hastalıklara neden olur.
5. Refleks sistemimizle tepki verirken Betanın yüksek devirlerindeyizdir.

Gamma: 30 - 100 Hz
1. Dahi beyin dalgaları oldukları düşünülmekte
2. Yüksek bilinç hali
3. Hiper konsantrasyon ve odaklanma anında beynin geçtiği dalgalardır
NOT: Bu frekansla ilgili yazılanlar varsayımdır. Bunlar gibi bir çok varsayım da vardır ancak bilimsel ve net bilgi henüz yayınlanmamıştır.

Beynimizi tanıdıkça bedenimizle yapabildiklerimizi de daha iyi öğreniyoruz. Aslında Beta frekansı günde sadece 10dklığına çıkmamız için yaratılmışken şu anda insanlar bütün günü bu frekansta geçirmekteler ve strese dayalı rahatsızlığı olmayan ve en azından bitkisel sakinleştiricler kullanmayan kalmamıştır herhalde büyük şehirlerde. Ya da kullanmıyorsa kesin yogaya gidiyor ve meditasyon yapıyordur.
Theta frekansı ile tanıştığımdan beri öfke kontrolünde başarım %100'e yükseldi. Onun öncesinde kişisel gelişim ya da bizzat kendi zorumla kontrolüm sayesinde sakin kalabiliyordum oysa şimdilerde öfke terimini sadece terapilerde danışanımın bilinç altında temizlerken kullanıyorum. İşte bedenimizi tanımak derken bir üst paragrafta aslında bunu söylemeye çalışıyordum. Yani hislerimizin bedenimizden çıkmasını çabuk sağlamak ve bedenimizi maximm düzeyde sağlıklı hislerde tutmayı başarabiliyoruz. Bu şekilde arınmış bir bedenle artık önsezilerinizi çok daha net fark etmeye başlarsınız.
Vücutta negatif hisler ve kayıtlar bulunmadığında artık vücudun diğer duyuları yüzeye çıkar. Zaten var olan önsezilerinizi fark edememenizin sebebi vücutta fazladan (özellikle negatif) hislerin bulunmasıdır. Oysa önsezilerimizle hayatı daha güzel şekillendiririz. Önsezilerle güvenebileceğimiz ya da güvenemeyeceğimiz kişi, proje ve hatta bilgileri bile seçebiliriz. Çünkü bilgi çağında ortalıkta birsürü kaynak varken hangi kaynağa güveneceğini insan zekası ile seçemeyebilir. İnsanlar bilgiyi sadece diploması ya da fazla sertifikası olanlardan almaya çalışır yani egoları onlardan o kişinin bilgisine güvenmek için ispat ister. Oysa diploması ya da sertifikaları olanların da egoları vardır ve kim bilebilir ki o kişi saf bilgiyi kendi çıkarları uğruna çarıtıyor mu çarpıtmıyor mu? Sadece ruhunuz bilir çünkü Yüksek Bilince sürekli bağlı olan ve saf gerçeği o bilir. Sizinle iletişim kurmasının tek yolu da kalbiniz, hisleriniz ve önsezilerinizdir.
Theta ve alfa frekanslarında kaldıkça (ki günde bir kaç kez bu frekansları ziyaret etmek bile çok şeyi değiştirir) önsezilerinize size yol göstermesi için de izin vermeye başlamış olursunuz. Mantıklı karar almaya çalışmak öğretildi bize evet, çok iyi hesaplayıp adım atmak öğretildi ancak beynin manyetik alanı bedenin manyetik alanından kat ve kat daha küçüktür. Dolayısı ile bedeninizin enerji alanı daha geniş olduğundan tehlikeleri ve fırsatları daha çabuk sezer. Ayrıca enerji için zaman, mekan ve boyut yoktur diye hep söylüyorum. Dolayısı ile beden enerji alanınızla sadece sizden kilometrelerce uzaktaki bir arkadaşınızın sizi telefonla arayacağını sezmezsiniz daha sezebileceğiniz çok şey vardır; gelecek, diğer boyutlar ve enerjileri vs...
Ayrıca hayallerinizi gerçekleştirmeniz için de ilhamın gelmesine fırsat veren frekanslardır. Özellikle tasarımla ve yaratıcılıklarını kullanmaları gereken mesleklerle uğraşanların net sonuçlar aldıkları frekanslardır. Ancak bu demek değildir ki bir muhasebecinin ya da finans uzmanı alfa ve theta frekanslarından yararlanamaz. Bazen hızlı ödeme yapmanız gerektiğinde ve firmada para yokken o parayı ya da kaynağını sezmeniz ya da ödemeyi gerçekleştirebilmeniz için yaratıcı bir fikre ihtiyaç vardır. Bu frekanslar kesinlikle herkesi daha başarılı kılacak frekanslardır.



6 yorum :

PERIMELIS FOREIGN TRADE Co. dedi ki...

Sizi dinlemeyi ozlemisim:) yeri gelmisken http://www.cekirdekinanc.com/ bu siteye denk geldim gezinirken cekirdek inanc hakkinda ne dusunuyorsunuz? Birde theta healig egitimlerini hangi sehirde yapicaksiniz?

Suzy dedi ki...

Perimelis Foreign Trade Co. : çekirdek inanç, kök inanç... terimler farklı olay aynı. Kelimelerin çeşitliliğine takılma. Aynı şey bunlar hep. Theta ealing eğitimleri gelecek ay başlayacak. İlk önce kendi şehrimde yapmayı planlıyorum Tekirdağ'da ama talep olursa başka bir şehre hatta ülkeye de hemen zıplarım. Bir an önce kavuşmak dileğimle...

Unknown dedi ki...

Bu hafta video yayınlamadınız.Hergün belki bugün yayınlarsınız diye takip ediyororum. Galiba bagımlı oldum. Bu kadar alıştırdıktan sonra bizi mahrum etmeyin.

Sheffika dedi ki...

Sevgili Suzy ,seni çok seviyorum.Videolarını da zevkle takip ediyorum ve çok yararlanıyorum.Teşekkürler.İlk kez videplarınla karşılaştığımda çok samimi ,doğal ve içten geldi.Çekimin amatörce oluşu,çok kurgulanmış olmaması,ışık,makyaj ve giyim olarak ÇOK samimi ve doğaldı no'lur bunu değiştirme.Senin farklılığın bu olsun.Profesyonelce kurgulanmış ve çekilmiş o kadar çok video var ki.Sen çok sevimli ve ÇOK tatlısın lütfen değişme.Sevgiler....
Şefika SARIOĞLU

Nakkase dedi ki...

Çok farklı bilgiler. Paylaşım için teşekkürler. Beynimizin nasıl çalıştığını ne kadar anlarsak beden ve akıl kapasitemizi de o kadar arttırabiliriz.

Unknown dedi ki...

MERHABA
harika videolariniz icin minnettar kaldim, anlatiminiz, ictenliginiz ruhuma cok dokundu ,
ben de, tekamul yolculugum da, bir cok teknik, terapist gorusmelerimin, ardindan theta'ya denk geldim ve egitimini de aldim , kendi kendime evde calisirken baska kinesiyoloji teknikleri de var mi acaba diye arastirirken size denk geldim.
Her izledigim videonuz beni daha da coskulandirdi, heyecanlandirdi,mutlu etti ve anlamadigim kapilara farkindalik acti.
videonuzu her izledikten sonra cok tesekkur ediyorum size ve bu sekilde de tesekkurlermi iletmek istedim.
umarim daha fazla videolar yuklemeye devam edebilirsiniz, sevgilerimle....