26 Şub 2017

Lili - Çizgili elbise


Kışlık güzel kumaş bulunca ona güzel bir elbise dikmemek olmazdı. Kendime diktiğim maxi çizgili elbisenin minisi de ona geldi. Cepler asimetrik ve bir de kapşon ekledim. Analı kızlı giyebiliriz artık.




Elbisesini çok sevdi ve hemen giydi. Sanırım güllü dallı şeyler ona göre değil. Ona birşeyler dikip de o giymediğinde çok bozuluyorum. Bu nedenle nasıl olsa giymez deyip aklımdakileri dikmediğim çok oluyor. Şimdilerde buna şöyle çözüm buldum. Mağazaları beraber geziyoruz ve neyi sevdiğine istediğine bakıyorum. Sürekli büyüyor sürekli tarzı değişiyor. O dönem neyi sevdiğini anlayınca artık sorun yok. Tek sorun şimdilerde dikiş odamda tadilat var ve makineme yaklaşamıyorum.



5 yorum :

Unknown dedi ki...

Çok cool olmuş ve güzel taşımış küçük hanım elbisesini. Ellerinize sağlık, ne şqnslıki sizin gibi becerikli bir annesi var 😍😚

Suzy dedi ki...

NehRi Marifet: Teşekkür ederiz:) Bütün iltifatlar için. Üstelik profil resminiz öyle güzel ki... Öyle içten:) Bilmenizi istedim!

ANTİGONE dedi ki...

Çok şık olmuş ve de çok yakışmış Lili'ye ;))

gooogoook dedi ki...

Çok cici olmuş gerçekten, bu yaşta beğenilerin sürekli değişmesi çok normal; eh anne de bunu takip ettiğine göre problem yok;)) güzel günlerde giysin ;) sen de istedikçe dikersin, tadilat tamamlandıktan sonra. Kolay Gelsin Suzy.

Unknown dedi ki...

Hamilelik ürünlerini ve bebeğinize özel ürünleri bebek market'te bulabilirsiniz.