1 Şub 2016

Çizgili Maxi Elbise


Dolaptaki uzun elbise kıtlığını hızlıca gideriyorum ve çizgili uzun bir elbise ekliyorum. Kumaşı yumuşacık, karışımında yün olan - çelik örme diyebilirim. 



Kalıp olarak üzerime oturan, yakası pek bi kapalı vintage bir kalıp kullandım. Üzerime oturuşunu çok iyi bu kalıbın, geriye eteği uzatmak kalıyor. Kenarlardan yırtmaç bıraktım yürüyebilmek için ve öndeki cepleri de biraz hareket katmak için ekledim. Kapüşon son zamanlarda vaz geçemediğim bir detay. Tabi ki ekledim!


Elbise çok renksiz olunca boynuma renkli vintage bir şal bağladım. Bu kadar renksizlik hayatı sıkıcı yapabilir. Minik minik renk katmakta zarar yok. Yoksa sabit tarzım yalınlıktan yana.


Çanta burdan

10 yorum :

Mevlude Turk Topal dedi ki...

Dikiste, tarzda sizi tek geciyorum. Cok chic olmus herzamanki gibi. Guzel gunlerde kullanilsin...

Ebrushka Blog dedi ki...

Çok yakışmış eline sağlık :)

Necla Şölen dedi ki...

Merhaba tatlım, saçların iyice uzamış:=) Püsküllü sırt çantası gayet güzel iyi günlerde kullan. Elbise ise ancak senin gibi incecik bayanlara yakışır hem açık renk hem de çizgili:=)
Sevgilerle..

Melislicious dedi ki...

Çok yakışmış cnm, bu tarzla maxi modeller çok iyi gidiyor.
Ellerine sağlık!

Suzy dedi ki...

mevlüde Turk: Çok teşekkür ederim. Çok sağ olun. Onore oldum:D

Ebru Bayrak: Teşekkür ederim.

Necla Solen: Evvet saçlar uzadı:D Hala da gitmiyorum kuaföre, bakalım bu işin sonu nereye varacak böyle... Teşekkür ederim bu iltifat için.

Suzy dedi ki...

melislicious: çok teşekkür ederim prenses:D çok özledim:( xxx

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

pek beğendim seni Suzy,bizimlasın,valla tarz olmuş elbise.Bu tarzı pazenle de deneyebilirsin,harika olur,kulağına su kaçırayım dedim,hihihihi

beijaa vintage dedi ki...

çok harika olmuş. bu tarzı çok sevdim :)

Özge Başağaç dedi ki...

Çizgili herşeyi çok severim. Ama elbisenin en hoşuma giden yanı asimetrik cepleri oldu. Hem desen yönünü değiştirmişsiniz hem konumlarını.Güle güle giyin :)

Beauty Follower dedi ki...

Nice dress!

Have a lovely weekend :)
http://beautyfollower.blogspot.gr