8 Eyl 2008

Bana yapılırmıydı be... sobelendim.




1- Blog yazamaya ilk defa nasıl başladınız ?
Çalışma hayatıma, lilibebeğimi doğurup bir ara verince el işlerine sarıldım ve bunları birileriyle paylaşmak istedim. El işleri beni rahatlatıyor, çok seviyorum ama nerden öğrendin derseniz BLOGlardan. İşteyken işimi bitirince bloglardan tığ ve örgü işini inceledim ve öğrendim. Modeller indirip örmeye başladım. Bende de ilginç fikirler var birilerinin işine yarar deyip blog yaptım kendime. Hep bloklarda görürdüm ebe-sobe işi vardı bi anlayamamıştım. Başıma geldi de doğru yolda mıyım anlayamadım. Bana yapılır mıydı bu be! Şimdi usulen ben de mi sobeliycem, küçükken öyle olurdu genelde. Büyümüşmüyüm neyim. Yok büyümemişimdir, küçük olduğum için anlayamamışımdır.
2-Blog yazılarınızın belli bir çizgide olması için çaba gösteriyormusunuz ?
Genelde kendi emeklerime yer vermeye çalışıyorum. Bazen de benim bile yapabileceklerime... Hatta anlatmaya da çalışıyorum nasıl yaptığımı ama anlatabiliyor muyum bilmiyorum. Neyse, gene anlatamadım. Yok yok ben sobelenecek adam değilmişim, bu gün de günümde değilmişim. Dilim dönmüyor yazamıyorum.
3- Blog yazmak için gün içinde bazı şeylerden feragat ediyormusunuz ?
El işlerimden ediyorum ama etmezsem onları sizlerle paylaşamam ki. Feda etmek denince giden zamana üzülmek gibi oluyor. Şöyle düzelteyim, severek zamanımı sizlerle paylaşmak adına hediye ediyorum çünkü sizleri seviyorum, insanları seviyorum. Sizleri tanıyıp sevmemek olur mu?İyi ki varsınız ve hayatıma girdiniz.
4- Blog yazmak sizin için eğlenceli bir uğraşken, şimdi artan bekleyiş yüzünden zorunlu bir hal almaya başladımı ?
Hala yapmak istediklerimin yarısını bile yapmadım bloğumda. Hayır daha değil.
5- Blog yazmayı ne kadar sürdüreceksiniz ?
Artan bekleyiş bana site yaptırıp blog yerine onu yazmaya itene kadar.

OOh bittiiiii.

3 yorum :

Huzur Moda dedi ki...

canım teşekkür ederim sobeme cvp verdiğin için ayrıca bebeğin çok şeker

Suzy dedi ki...

Ne demek teşekkür, ben teşekkür ederim arkadaşım. Biliyor musun Dilek, fark ettim ki sobeleyecek başka blog arkadaşım yok. Bu da demek oluyor ki tek blog arkadaşım sensin. Beni sobelediğinden beri kendimin muhasebesini yapıyorum. Neden böyle yaşamayı seçiyorum acaba diye. Benim fazla arkadaşım da yoktur çünkü. Belki de cevap beni herkesin anlayamadığındandır. Bilmiyorum henüz bir sonuç bulamadım envanter kayıtlarımdan. Bir de bir itiraf daha edeyim, bunu hep düşünürdüm de cevap bulmaktan kaçardım. Bu sefer belki bulurum arkadaşım. Tekrar teşekkür ederim.

Petit Designer dedi ki...

Ay Lili'nin bebekliği.
Dişleri bile yeni çıkmış.
nasıl sevimli