26 Eyl 2008

İki Yüzlü Çanta




Bu çantayı örmeye 10 marifette gördüğüm bir çantaya heveslenmemin üzerine başladım. İçine astar düşünürken kızkardeşimin artık kullanmadığı, Adil Işık marka, suni deri pantalonu elime geçti. Adil Işık yazısı pantalonun arka gözünde (3. resimde) görünüyor bile, sanki markalı gibi oldu istemeden. Pantalonun cepleri içte iken cep telefonu koymak için çok uygun oluyor, dıştayken de not kağıtları koyulabilir. O gördüğünüz çiçekler de ipin son kalan kırıntılarından yapıldı. "Aaatmıyoruz hanımlar aaaatmıyoruz" (Derya Baykalın dediği gibi). Yapılışını da burada bulabilirsiniz.

4 yorum :

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

Bayıldım harika bir çanta olmuş iki taraflı olmasıda süper ben ençok kumaşla birlikte olmasını sevdim ellerine kollarına sağlık canım.

Suzy dedi ki...

Teşekkür ederim örgüeli. Yorum yazmayı atladığpım yazılar bulunca çok üzülüyorum ama bir bebekle bu kadar blog yazarı olunuyormuş. Neyse olduğu kadar. Arkadaşım beni yanlış anlamaz.

Butterfly_FASHION_ dedi ki...

harika olmus gercekten,cok ii bi fikir..paylasimin icin tsk..
evgiler..

Suzy dedi ki...

buttefly F.: beğenmene sevindim canım. Aslında minik kot çantasına bakmanı isterdim çünkü senin minik kot çantana o çok benziyor bir de fikir çok ilginç geliyor herkese. Aslında amatörüm ama onu görenler tasarımcı mıyım diye soruyorlar bana. Yok beee nerde profesyonellik benimki sadece çatlaklık:)