30 Mar 2009

Çizgili elbise


Kalıbını Burda dergisi 2008/11' den aldığım saten elbisemi çizgili kumaşla denedim. Daha bir iş kıyafeti gibi oldu ne dersiniz. Bir gün işim olursa giyebilirim belki de:)

13 yorum :

SMİLENA dedi ki...

ya sen nekadar beceriklisin.hastayım senin elbiselerine .çok güzel ve dediğin gibi iş elbisesi gibi olmuş.çok şık altına da topuklu siyah bir ayakkabı harika..
elcazlerine sağlık

Suzy dedi ki...

Hmmm, ayakkabım da var hem de tam o elbise gibi siyah ve bej dikişli (hem de sofyadan almıştım) süper uyumlu olucaklar. Artık işe girmem lazım galiba, elbisem hazır:)

Huzur Moda dedi ki...

harika olmuş canım ellerine sağlık. yok valla iş elbisesinede benzese ben durmam giyerim çoktan çok şık akşam yemeklerine de giderken kulanılabilir. ayıplayan olursa işten doğru geliyom dersin:))şaka bir yana canım ellerine sağlık. şu burda dergisine bende başlayım bari:))

Yelda dedi ki...

Günaydın
Canım ellerine sağlık
Dikişten hiçanlamam ama çizgili kumaşı dikmek çizglerini ayarlamak açısından zordur diye bilirim bilmem doğrumu ama elbisen çok şık
İyi günlerde giy
bence elbiisen düğünlük , bayramlık olmuş :))
Sevgiler

üşüƬüƘ ƤƦЄƝƧЄƧ dedi ki...

ohh ne güsel gözüküyoo =)güle güle kullan sevgiler

Suzy dedi ki...

* Dilekçim durma başla burdaya çok eylenceli dikmek.Ben çok mutlu oluyorum kendi diktiğimi giyince ve giydirince. Kendine dik, kalanlarla da kızına bişeyler tasarla harika ana kız beraber giyin bizim gibi. Görenler de "aynı bunlaaaar" diycek her ne kadar kızım Lili babasına benzese de öyle dediklerinde mest oluyorum.

* Yeldacım haklısın çizgili dikmek zor, denk gelmese de denemeden öğrenemem diye dikiyorum belki bir gün mükemmel bir çizgili elbise dikebilirim ama bu günlük denk gelmeyen çizgili elbise de idare eder beni:)

* voodoo bird; teşekkürler

GeCe dedi ki...

siyah bir ceketle çok hoş durur eline sağlık

Suzy dedi ki...

GeCe; Siyah ceket, haklısın ben de öyle düşünmüştüm.

gül dedi ki...

ya bayılıcam senin şu diktiklerini gördükçe bu beceri kaçmaz degerlendirilmesi gerekir mutlaka :):)

Suzy dedi ki...

Gül; Bloğum iltifatlarınla doldu bir anda bu kadar çok beğenmen beni nasıl mutlu ediyor anlatamam hayatıma yön vericeksin nerdeyse zaten bir arayış vardı:)

Keddy- Selen Akgül Sungur dedi ki...

çok güzel olmuşşş ellerine sağlık

Suzy dedi ki...

teşekkürler keddycim.

GÜLENGÖRÜCÜ hobi dünyası dedi ki...

selamlar siteniz harika elınıze saglık bende bekrım sevgıler