29 Mar 2009

Patikler kaymasın

Eskiyen puf puf patiklerimi eski bir pantalonumun paçasından parça kesip altlarına dikerek onardım.
Sizin de evde giydiğiniz herhangi bir terlik ya da patik eskidiyse benim gibi eski bir pantalonunuzdan kestiğiniz parçayı ona dikerek ya da yapıştırarak onu onarabilirsiniz

Hatta patikleriniz kaymasın diye altına halı kaydırmazlardan da dikebilirsiniz. Ben diktim ve artık ayaklarım yere sağlam basıyor diyebilirim kesinlikle:)

9 yorum :

TATESAL dedi ki...

Gerçekten çok güzel olmuş,yenilenmiş...Ellerine sağlık..

Suzy dedi ki...

Teşekkürler tatesal. Eskiler her zaman sandığımız kadar eski olmayabiliyor ve biraz çabayla onlara yeni bir ruh verebiliyoruz değil mi?

DuruButik dedi ki...

suzy bu fikir için çok teşekkürler benimkilerin de altı kötü oldu. bende yenilemeliyim:)

orgu delisi dedi ki...

iyi fikir ,özellikle benim gibi sakarlar için. teşekkürler.

Suzy dedi ki...

Durubutik; İşine yaramasına sevindim. Ben de bir süre düşündüm ne yapmalıyım diye sonra aklıma bu halı kaydırmaz mı yoksa mutfak için kaydırmaz mı ne dedikleri plastik şey geldi aklıma. Kullanıyorum ve bir sorun da yok. Silikon yıkarkın çıkar diye diktim bence dikmek daha mantıklı geldi ama denemesi bedava, fikir benden.

Örgüdelisi; Sakar mısıııın, zor bir durum ben de öyleyim ve kendime tahammül etmekte zorlanıyorum bazen. Allah kolaylık versin bilirim zordur:) O zaman kendime karşı aldığım önlemlerden daha sık bahsetmeliyim belkide:)

SMİLENA dedi ki...

super bir fikir...

Suzy dedi ki...

Smilena; dimi süper hakkaten, bebeklerin patiklere de yapılabilir, düşmesinler evde diye, örme patikler düşürüyor ya, benim Lili hep kayıyor bak aklıma getirdin.

kkkk dedi ki...

cok sekerlerrr

Suzy dedi ki...

capricemoda; teşekkürler, hediyeler eşimden bana.