24 Ara 2009

Boncuklu Omuzluk


Yaptığım omuzluklarımın son parçasını çok geçe bıraktım yayınlamak için (ama malum, GD-kot elbiseyi fazla bekletemezdim, heyecanımı hemen paylaşmak istedim). Yine de sıra gelebildi. Bu sefer de burada kullandığım parlayan kurdelenin parlamayanı ile çalışıp bu günlük t_shirtümü süsledim. Elbette yine takılıp çıkarılabilen bir durumda ancak diğeri gibi iki taraflı değil kullanımı. Boncuklarla süsledim.
Bu boncuklar ve taşlarla süslemeler çok ünlüydü geçen yıllarda, özellikle gelinlik modellerde. Bu omuzluk modasına bu şekilde uyarladım, günlük bir şekilde daha sade boncuklarla kullanılabilir diye düşündüm.
T-shirtümün yakasına da aynı kurdeleden geçtim ki yakası çok fazla esneyip açılmasın diye. Çünkü penyelerde bu kadar açık yakalar bir anne olarak çocuğumu taşırken sorun çıkarıyor, sürekli dik de duramıyorum, eğilip çocuğu ya da yere düşürdüğünü alırken neyi kollayacağımı bilemiyorum. Çocuğu mu, açılan dekoltemi mi, omzumdaki çantamı mı... Bu böyle uzayıp gidiyor. Ben de böyle ;kıyafete uyan ve fazla esnemeyen bazı şeritleri çözüm olarak kullanıyorum. Hatta yaka kenarındaki minik bir defomu bile kapattı. Daha ne isterim bir kurdele şeritinden:)

4 yorum :

YETENEK-SİZİN dedi ki...

çok güzel olmuş,farklı bir hava katmış hem gündüz hemde gece giyilebilinir duruma gelmiş. ayrıca tshirtünün rengi ve önünde ki desen harika...

Suzy dedi ki...

Yetenek - Sizin: T-shirtü seveceğinizi biliyordum. Yazmamışım galiba, pazardan alındı, öyle özel bi marka filan değil yani. Zaten dediğim gibi defoluydu bile:)

mügerdem dedi ki...

Suzy Selam :)

En çok bu omuzluğu beğendim ben sanırım boncuk detayları yüzünden. Ayrıca t-shirtteki siluet gerçekten çok hoş eline sağlık canım =)

Suzy dedi ki...

Mügerdem: İnan ki t-shirtü satın alırken bir yandan omuzluk yapmayı düşünürken bir yandan da diyordum ki blogtaki kızlar bunun resmini sevecekler diye:)Beğenmene çok sevindim. Sevgiler...