14 Ara 2009

Teşekkürler...

Yorumlar çoğaldı ve yetişmek mümkün olmadı (elvedamda). Aslında önce yoruma bile kapattım yazımı. Çünkü daha neler diyecekler diye düşündüm ama sonradan bir okuyucum bana başka bir yere yorum bırakarak ulaşmaya çalıştı ve açtım.
Düşüncelerimi toparlayıp iki lafı üst üste koyamıyorum, düşünmekten kilitlendim besbelli. Aslında önceden böye elveda yazıp blog yazmaktan ayrılamayan ya da ayrılabilen kişilere gülüyordum. Kolay birşey sanıyordum bunu ama zor olan kapatmak değil, bloğunu sevenlere hesap vermekmiş. Zor olan emeklerini silip atanlara uyup senin de silmen değil de onlardan faydalanmak isteyenleri kırmakmış. Bu duruma düşürüldüğüme inanamıyorum!
Doğru olan ne olur bilmiyorum böyle kaba yorumları silip yok saymak belki en doğrusu. Belki de artık bloğuma yorum mu bırakılmamalı, genel olarak mı kaldırsam yorumları. Diyorsunuz ki "devam et", peki edelim ama bunu sürekli çekeceksek elbet bir gün ben değil en orjinalini bile bezdirecekler (ben çakmayım ya:) .
Sanırım bu tip yorumları yayınlamayarak yola devam edicem çünkü başka türlüsünü kaldırabileceğimi samıyorum. Vaktinizi aldığım için kocaman özürler. Yanımda olduğunuz için ve destek olduğunuz için de sonsuz teşekkürler.