25 Ara 2009

Es®ac@ çiçekli kemer

Esracaa.blogspot.com bloğunun sahibesi Esracaa benden ve Stil Direktöründen aldığı cicilerini burada yazmış. Benden aldığı obi kemere minik çantadaki gibi bir süs istedi ve ben de hemen müdahale ettim. İlk defa burada görecek ve umuyorum ki beğenecek.
Esra bir de "Butik Kozmopolit"i kurmuş. İçinde yok yok öyle söyleyeyim. Yeni yıla az kaldı ve hala hediye fikri olmayanlar belki eksik hediyelerinin hepsini onda bulabilirler. Bir göz atarsanız ne dediğimi anlarsınız. Keyifli alışverişler.

11 yorum :

Esra E. dedi ki...

canımmmmmmmmmmm şimdi gördümmmmm nedne acele ettin bu kadar işinin arasındaaaaa aiyy reklamımıa da yaparmıs muck sağol ellerin dert görmesin ama keşke daaha rahat zamanda yapsaydın çok sağol uğrastırdım seni:( çantamla çok uydular şimdi harika olmuşşşş nasıl merakla actım görünce postu :) öpüyorum sevgiyle

Suzy dedi ki...

esraca: çoktan yaptı ki...durur muyum? dayanamayıp hemencecik yapıvermiştim gelir gelmez kargon. Sadece fotoğraflar geç çekildi ve anca sıra gelip yayınladım. Hayırlı uğurlu olsun dükkan:)Bol satışlar canım. Hepsini gezdim görür görmez. Süper. Ha bir de bu gün siyah kemer için de malzeme buldum, bi ara yaparım onu da...

YETENEK-SİZİN dedi ki...

esracanın butiğini hemen gezmeye başladım, güzel ve makul fiyatlı ürünler var gibi...
buarada kemer güzel olmuş ellerine sağlık

Suzy dedi ki...

Yetenek sizin: Evet butikteki rujlar ve farlarda aklım kaldı valla:)Fiyatlar da uygun olunca süper. Kemer için fikir sahibesine teşekkür edeyim ben de burdan.

mügerdem dedi ki...

Renk seçimin muhteşem o kumaş nasıl yumuşaktır şimdi :) eline sağlık çok hoş olmuş

Suzy dedi ki...

mügerdem: teşekkürler, hakkaten yumuşak. Ben de bayılıyorum.

Esra E. dedi ki...

fikir sahibesi de ben oluyorum hıhhhh ;) üretim made in lilibebek ee bende çok teşekkür ederim.

Esra E. dedi ki...

fikir sahibesi de ben oluyorum hıhhhh ;) üretim made in lilibebek ee bende çok teşekkür ederim.

leyya dedi ki...

oyşşşş çok hoş bişey olmuş canım.eline sağlık.
pelerin albiseye ayrıca bittim ben fistan filan dikmesini hiç bilmem:))yoksa şu marilynle ne hoş olurdu beaah:))

Suzy dedi ki...

Esraca: aaaay, biz birbirimize çok teşekkür ederiiiz:) Canım benim:)Daha nice çılgın fikirlerini bekliyorum:)

Leyya: Valla o Marilyne neler yapmak geldi aklıma neler var ya bir elime geçirsem onu ben:) Hhehe açık açık tehditim marilyn için ben:)Aslında kolay bişeyler denesen de şöyle millet oyşşşş olsa senin de dediğin gibi. Çünkü zaten ağır bir model bu kumaşı yok eder. Çok basit bişey belki denenebilir. Yine de güvenemiyorsan yazık etmeye de değmez tabi. Sen bilirsin dur ben karışmayayım.

Adsız dedi ki...

kemer için deriyi nereden aldınız acaba? link verebilirmisiniz?