11 Ara 2009

Önlük Kolye

Lili bu kolyeleri kendisine yaptığım önlükler sanıyor ve çok mutlu oluyor ben onları yaparken.

Lili: "Hadi anne bana cici yapalım, önlük yapalım, al - iğne..."
Suzy: Annecim iğneleri neden aldın? Eline batar!
Lili: Batmas yaaaa, batmassss, dikiccem, ci ci yapıcam beeen. Lüttem anne lüteeeem!

Daha önce yaptığım kumaş kolyemin ve karanlık çiçekler kolyesinin karışımını istedi bir okurum ve ben de böyle bir kumaş kolye hazırladım. Umarım beğenir.

11 yorum :

sibel dedi ki...

O LİLİ TAM ISSIRMALIK MAŞALLAH.ÇOK ŞIK OLMUŞ ÖNLÜĞÜN CANIM.

Suzy dedi ki...

Sibel: teşekkürler. Lilicik ısırmalık ama yaramaz canım yahuu, çok uçtu bu aralar anlatamam, tamam tamam sustum. Şikayet etmek yok, yeter ki hastalanmasın.

sibel dedi ki...

Ah canım çocuk büyütmek böyle işte,annelerin hakkı niye ödenmiyor.Bak tatlım 2 tanede ben büyüttüm ve ben çok deli bir anneydim.Bütün hayatımı onlara odaklamıştım.Kızım şimdi 28 yaşında oğlum 23. Benim oğlum duvara niye tırmanamıyorum diye üzülürdü düşün artık.Çocuklar her dönem farklı davranışlar sergiliyor ,boş ver yapsın yaramazlık oda onun hakkı.Birdaha bu yaşı bulup nasıl yaramazlık yapacak.sevgiler.

sibel dedi ki...

Üstelik ben çocuk gelişimciyim.ÇOCUKLARI DELİ GİBİ SEVERİM .Torun yaşım geldi ama kızda hiç niyet yok.

Suzy dedi ki...

Sibel: Doğru aslında, bu yaşa ne zaman gelecek bir daha. Doğru söylemişsin. Ben hep bunu hatırlamalıyım o şımarırken demek ki:) Çok teşekkür ederim. Kızına da selam söyle çok şey kaçırıyor bilsin:) Mesela onun duvarlarında kırmızı pastelli resimler var mııııııı:) Hehe bizde vaaaaaaaaaar:)

sibel dedi ki...

şuanda canım onun duvarında takılarının asılı durduğu mantar panolar var.8-10 sene sonra sizin duvarlardada o panolardan olucak...

Suzy dedi ki...

Sibel: 8-10 sene dediğin ne ki di mi ama...? Zaten kıyamıyorum zamanın akıp gitmesine! Onu kokla kokla doymuyor insan. Bu günlerde en çok 3 aylık hali aklımda. Çıkmıyor bir türlü. Minicik , kuş kadar hafif, süt emiyor sadece ve süt kokuyor. Ya ne güzeldi, tadını da çıkardım ama neyse nostalji işte:) Büyümesini izlemek de güzel. Hatta en güzeli bu. Hepsini yaşamak. Sabırsızlıkla takı panosunun olmasını bekliycem. Ne güzeeelll...

sibel dedi ki...

İnşallah o günleride görürsün canım ,hayat okadar hızlı akıyorki bir bakmışsın takı panosu önündesin...

Suzy dedi ki...

Sibel: Aaamiiin amin. Güzel duğana amin diyorum.

Unknown dedi ki...

sevgili suzy sırf bloğunu bırakma kararını duyduğum için üye oldum aynı zamanda vazgeçtiğin için inanılmaz sevindim.meyve veren ağacı taşlarlar güzelim.ben sizlerle inanılmaz keyifli zamanlar geçiriyorum ve pek çok projenizden fikir alıyorum lütfen devam

Suzy dedi ki...

Belgin. yeniman: çok çok çok teşekkür ederim. Hep beraber devam diyorum ben de. Bu olanlar çok üzdü ama sanırım ilerleyen insanların bu tip engellerle karşılaşması kaçınılmaz. Desteğiniz için tekrar teşekkürler.