15 Ara 2009

Siyah palto


Aklım çıktı şu gri deri uzun eldivenleri kullanamıycam bu kış diye. Bu yüzden cumartesi günü şu kolları yarım paltoyu dikiverdim. "Yakası görünmüyor, şalı takmasaydın..." diye kızmayın. Yaka aynı şal gibi kıvırcık. Ayrıca siyah renkli cicilerimi makinamla pek iyi çekemediğimi hepiniz biliyorsunuz. Bir tıklarsanız resme belki yakından detaylar daha iyi anlaşılabilir soldaki resimde özellikle!
Kıvır kıvır yakayı Aşkı Memnu'da Bihter'in kırmızı paltosunda gördüm (linki olsa da versek:). Neredeyse aynı yakayı yapmayı başardım ama bu sefer de bağrım açık kaldığı için bir de şal diktim acil tarafından.
Kaşe kumaş kullandım ve Burda dergisi 2008/10 sayısından kürk mont kalıbından yararlandım. Dergide kemerle kullanmışlar ama ben taksam mı, takmasam mı bilemedim. Uymadı bu kemer belki ondan mı ne, sizce sorun nerde?

18 yorum :

sibel dedi ki...

çok şık olmuş canım güle güle kullan.

Moda Sokağı-Eylül dedi ki...

"Bu yüzden cumartesi günü şu kolları yarım paltoyu dikiverdim." dikiverdiniz öyle mi Allah'ım niye bende yok ki bu yetenek ! Harika olmuş harika çok beğendim.Ama kemersiz daha mı hoş sanki,elinize sağlık :)

Suzy dedi ki...

sibel: teşekkürler

moda soğkağı: tamam kemersiz olsun bebek. Ben de düşünüp duruyorum giyip giyip:) Yetenek dediğin keşfedilmeyi ve işlenmeyi bekler canım. Bi dene bakalım bir cumartesi bişeyler...bakmışsın keşfetmişsin onu içinde:)

sesiber dedi ki...

Çok güzel olmuş, bence de kemersiz kullan. modelin ağırlığını, evazeliğini kapatmasın. Ellerine sağlık...

çiçek dedi ki...

Süper olmuş, kol kısmına bayıldım.iyi günlerde kullan canım..

Suzy dedi ki...

Sesiber: Benim de gözüm kemersizine kayıyor. İyisi mi kemersiz olsun gerçekten. Teşekkürler fikirlerin için.

Çiçek: Kolları gene en sonunda yakaya uysun diye artanlarla yaptım. Beğenmene sevindim. Teşekkürler.

embir dedi ki...

becerikli hatunsun ne diyeyim, neler neler dikiyorsun süpersin işte...

Suzy dedi ki...

embir: öyleyiz işte hepimiz, bu sorunları çıkaranlar da madalyonun öbür yüzündekiler. Beceremedikleri için belki de işin özünde ne olduğunu bilmemeleri geliyordur. Allah onları bi yana bizi de birbirimizle bir kılsın. Amiiin:)

LuLu dedi ki...

ablacım süper olmuş tam secemesemde (malum siyah renk ve benim gözlerim cok yorgun çizimdi dikişiti derken) kemersiz daha güsel ama önünü birbiri üstüne kapattığında yandan bağlancak iki şerit dikip yandan da bağlayabilirsin tabi yaka nasıl göremiyorum yakanın üst üste binmesi sorun olmıcaksa öylede cok hoş olur hatta kıvır kıvır dediğin yaka gibi iki şerit hazırlayıp yakayla tam bir uyumda sağlaman mümkün :)( bi de kaşenin cok kalın olmaması lasım tabi sadece bi öneriydi) güle güle giyin ablacım

Dominika dedi ki...

güle güle kullanın,elinize sağlık..bence kemersiz daha güzel görünüyor.. :)

Suzy dedi ki...

Lulu: söylediklerini yapmaya kıymık kumaşım kalmadııı:( Bu yüzden bu paltoya böyle katlanıcam artık:) olsun be eldivenleri giyebilicem ya önemli olan o:)Fikirlerin süper. Hepsini aslında düşünüyorum dikerken ama dikiş bilmiorum ben bu yüzden bir çok ayrıntıyı atlamak zorunda kalıyorum. Hiç bir eğitim almadım. Makinayı kullanmayı kullanma kılavuzundan öğrendim. Yani süper acemiyim ama meraktan kendimi durduramıyorum.

Dominika: hep beraber kemersiz diyoruuuz:)teşekkür ederim.

ateşböceği dedi ki...

Suzy, yaaa sen böyle dikip dikip poz veriyorsun, bende işyerinde ciğerci kedisi gibi bakıp duruyorum ekrana :)) Palto çok hoş olmuş, ayrıca eldivenle şalın uyumuna da bayıldım.. Eline sağlık..

Suzy dedi ki...

Fatma Sultan: Fatoşuuum, Sultaaanııım:) güldürdün beni:) E ben pozları modelin koludur bacağıdır anlaşılsın diye böyle abidik gubidik veriyorum:) Hem eskiden hiç fotojenik değildim. Hep bi garip çıkardım fotoğraflarda. Şimdi öğrenmeye mi başladım ne, hoşuma bile gidiyor. Çok hoşsun, ya alemsin sen:) Ciğerci kedicim benim:)

LuLu dedi ki...

ablacım böylede cok güzel eldiven aşkı doğuyor içime sanki sayende:)hafta sonu sana yeni yaptığım cicilerin fotolarını yollucam hep ilham olur belki muuuujk:)

DuruButik dedi ki...

Kemersiz kullanmayı dene. Daha hoş duracak gibi geldi bana. Eldivenlerle çok şık görünüyorsun.
Sevgiler...

Suzy dedi ki...

Lulu: Adil Işıkta siyah dantel uzunca eldivenler gördüm. Bak istersen bi... Ben alamadım sen belki fikir olarak değerlendirirsin. Bildiğin sıradan siyah dantel eldiven ama uzunda dirseğe yakın bitmişler. Ama nerde takarım bilemedim, pek öyle lüks ortamlarda çok sık bulunmuyorum malum Tekirdağ:) Bu arad likralılar heee, yumuşakça ve likralı. Anladın sen onu:)

Durubutik: Kemersiz anlaşıldı hocam:) Senin paltonun yanından geçemez ama, bizden bu kadar. Vallaha eldivenler için:) Çok teşekkürler.

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Oy oyyyy :))
E ama ben buna da bayıldım :))
Sen epeydir evden çıkmamışsın kuşlar öyle dedi :P Hani bir PTT yap da ayakların açılsın :P
Yok valla ciddiyim süpürgelim, eğer bu palto hakkında başka planların yoksa göndersene bir deneyeyim.

Suzy dedi ki...

Volkan-Kaldera: Artık kış bastırdı, kargo işleri sorumulusu eşim:) Senle hallideilecek daha önemli bir mevzuumuz yok mu bizim kolye gibi... Dur senin için fotoğraflarım var PCye atıp sana yollayayım. Bakalım ne diyeceksin.