5 Ara 2009

Siyah Pelerin

Nihayet fotoğraflarını çekebildim siyah pelerinin. Pelerini satış için diktim ama benim asıl sevindiğim hediye eldivenlerim. Geçen kıştan beridir arandığım deri uzun eldivenleri nihayet buldum ve canım Aytenuşkam bana onları hediye etti.
Aytenuşkam: Canım benim nasıl teşekkür etsem, ne desem bilmiyorum. Çok çok çok teşekkür ederim. Baksana kaç tane poz çektim, onları taşımak insana çok farklı hissettiriyor. Canımsın benim. (burada çığılık attığımı biliyosun di mi:)
Pelerine gelince kıyarsam, satmak için pasaja koyarım:)
Bir önceki pelerin de burada.
Not: Bu sarı kafalı da ben olmaktayım efemmm... Artık kısa ve ince tüycüklerim sarı olacak bir süre.

11 yorum :

cigdemderki dedi ki...

blogunuzu yeni buldum, bayıldım tasarımlara, müthişler gerçekten. Bütün postlara başından kalkmadan baktım bir çırpıda, gerçekten takdir ediyorum, çok yeteneklisiniz. Bu arada Lili de çok şeker:)

Sevtap dedi ki...

bence kıyma tatlım bir tane daha pasaj için dik eldivenlerinle harika gözüküyor güle güle giy canım.

Suzy dedi ki...

çiğdem: buluştuğumuza sevindim o zaman Çiğdem'cim. Tasarımlarımı beğendiğine çok sevindim. Lilicik de bir taneciktir:) Sayesinde bu bloğum oldu. Sık sık beklerim bundan sonra. Sevgilerimle...

karabıdıkım: vallaha da eldivenler yüzünden satmak istemiyorum, bir de fotoğraflardaki şapkam yüzünden (süper uydular fotoğraf çekmek için giyince:). Neyse ki kumaştan daha var. İstenirse satarım da kendime de bahara kadar yaparım yenisini. Ben çok üşürüm genelde de, kışın giyemiyorum pelerinimi:)

Sevtap dedi ki...

Ben pelerinden şapkayı görmedim :D Aynı fikirdeyim cnm bende üşüyenlerdenim.Kumaş varsa sorun değil bahara yetişir o zaman. inşallah en kısa zamanda satarsın hayırlı satışlar cnm

Suzy dedi ki...

karabıdıkım: görmemen normal pek elli de olmuyor fotoğraflarda bu yüzden de yazmadım. Satılacağı kesin valla, ne zamandır içimi yediler siyah pelerin diye. Kısmetli şehir neresi olacak bakalım:) Hehe piyango idaresi gibi konuştum:)

ANTİGONE dedi ki...

tam bir "femme fatale" olmuşsun yahu!!

Suzy dedi ki...

Antigone: deme yahuuu:) Ben de neymişim beeee:) Hop hooop havalandım:) Süperler ama yaaa, çok seviyorum eldivenlerimi...

Elif UYSAL dedi ki...

Eldivenlere dibim düştü hatunnnn:) Nerden buldunuz bana da söyleyinnn:))Pelerinde gözüm kaldı ayrıca,sarı tüylerin de çok şeker olmuş,tivitileştirdiklerimizden olmuşsun:) Mucxxx

Suzy dedi ki...

Pride: hehe evet tivitileştirmek yaaa:) Yazması da söylemesi de zor ve komik. Pelerini beendiğine sevindim. Eldivenler de polo garage'dan turkcellilere %30 indirimli bulduk. Hade hayırlısı belki hala vardır, kendimize bir eldiven dikemiyoruz zaten:) Öptüm canımı... görüşürüz.

Ayten dedi ki...

Suzicimm senin hediyelerinin yanında bu minik hediyem az bile, güle güle kullan bitanem!bakmaya doyamadım sana, pelerinle birlikte acayip yakışmış!liloşumu kocaman öp benim yerime, bi de söyle ona yaramazlık yapmazsa ona istediği pembe kalpli elbiseyi alıcam:)bi de çikolata tabii:))

Suzy dedi ki...

Aytenuşkam: Benim zımbırtılar da hediye mi oluyormuş:) HEheheee...
Öperim cadolozu, öpmem miii...Vay hain, senden pembe kalpli elbise mi istedi, çok fena alıştırıyorsunu bu Liloşu siz Mujiyle böyle rüşvetçiliğe ama. Cık cık cık olmuyor. Ayrıca özledim seni ben beee, ne atleti:)Yatçam kapının önüne zaten gitme diye!