28 Ara 2009

Sofralarda leopar



Leopar deseni moda olduğundan beri canım sürekli bu deseni görmek istiyor. Hatta ve hatta yemekte bile.
Bu yaz bir arkadaşıma ev hediyesi olarak verdiğim, geri dönüşüm projesi olarak sizlere de yayınladığım ayçiçekli peçete halkalarından sonra yeni peçete halkalarını da başka iki kız arkadaşıma hazırladım. Fotoğrafta üstteki model Muji'nin oldu. Alttaki hala sahibine gidip onları hediye etmemi bekliyor. Bu özel peçete halkalarım çok beğenildi ve Muji'nin iki arkadaşı tarafından sipariş aldım. Onların çalışmalarını da en kısa zamanda bitirmeye çalışıp sizlerle paylaşmaya çalışacağım. Böyle ufak tefek ciciler yapmak çok zevkli ve ev hediyesi olarak da alana inanılmaz mutluluk veriyor. Aklınızda bulunsun! Üstelik her özel sofrada sizin hediyeniz göz önünde duracak ve siz hatırlanacksınız. Hediye verirken de amaç bu değil midir?
Peçete halkalarını hazırladıktan sonra, çok güzel peçete halkaları yapan keyiflihobiler yazarı Nur'un tavsiyesi üzerine ben de özel bir kutu yapıp onun içinde sunmak istedim hediyemi ama bu kutu yapma işi bana göre değilmiş. Pek altından kalkamadım anlayacağınız. Daha çoook çalışmam lazım çok:)

17 yorum :

mügerdem dedi ki...

Ne güzel düşünmüşsün, ne kadar güzel olmuşlar. Leopara hala alışamamış biri olarak ben bile beğendim. Eline sağlık :))

sibel dedi ki...

TATLIM SEN HERŞEYİN ALTINDAN KALKARSIN. LEOPARLARIN ÇOK CİCİ OLMUŞLAR.

Suzy dedi ki...

mügerdem: teşekkür ederim. Valla ben bir alıştım pir alıştım. İşin suyunu çıkarmakla meşkulüm:)Daha leoparlar gelecek demek bu da:)

Sibel:Kalkarım di mi? :) Teşekkürler:)

mügerdem dedi ki...

Heyecanla bekliyorum yenileri iltifat olsun diye değil gerçekten :)) Her sabah işe geldiğimde ilk iş bloğunu açıyorum yeni ciciler varmı diye :D Bu arada g-mail ine mail attım öpüyorum

Suzy dedi ki...

mügerdem: sana inanıyorum, gerçekten:) Bir de mailim gelmemiş, adresi kontrol edip tekrar atar mısın? ben mailimı istiyorum ama:( ne dedin sen bana şimdi mailda, ben merak ederim:( ooyyy oy...

mügerdem dedi ki...

gönderiyorum tekrar hemencecik :))

Suzy dedi ki...

mügerdem: okudum,yanıtladım, teşekkürler 10000lerce kere:)

mügerdem dedi ki...

Rica ederim canım :)) öpüyorum kocaman seni de lili yi de :D

Nilgün Komar dedi ki...

süperrrr bunlarrr
eline sağlık şekerim...
vede gönlüne sağlık...

Suzy dedi ki...

celebi74 : canımmm benimmm, teşekkür ederim.

naz11 dedi ki...

Süper bir şey olmuş bunlar.
Ellerinize sağlık.

Suzy dedi ki...

Naz11: Teşekkürler Nazcım.

Nur dedi ki...

wuuuu :D Şahhane görünüyor özellikle üstteki taşlı gibi görünen süpper olmuş.
Ya buarada kutuyu nasıl yapamadın Suziciğim.
Kutuyu katlama kıvırma yerlerinde oluklu mukavvadan dolayı zorlanmış olabilir misin? Çünkü oraları bende eşime yaptırdım :D ama yapamadım deyip vazgeçmek yok Okey mi?

Şehnaz dedi ki...

ÇOK GÜZEL OLMUŞ HAYATIM...

Suzy dedi ki...

Nur: Beğendiğine sevindim. seninkiler gibi zarif olmasalar da onları yazarken sen geldin aklıma yazmadan edemedim. Ayrıca kutuyu da yapamadım çünkü uygun büyüklükte model kutu bulamadığım için kendim yapayım dedim:( olmadııı... Ben uygun kutu bulup yeniden deniycem, yılmak asla yok:) Çok teşekkür ederim yorumun için.

Şehnaz: teşekkür ederim.

Nur dedi ki...

Kuzum benim zarif olan sensin teşekkür ederim linklerine.
Şimdilerde bende kutu kaplamaya sardım bakalım süs püs işini halledersem koyacağım bilogcuğuma.
Öptüm canım kendine çok iyi bak minik kuşu öp emi

Suzy dedi ki...

Nur: çok teşekkür ederim teşekkür etmene gerek yok gerçekten hep aklımdasın çok güzel yaptıkların. Kutuyu da beceremedim ya, daha da hayranım sana şimdi. İmkansızı başaran kadın gibi görüyorum:)bence sen bana kutu satsanaaaa...yoksa vaktin senin kalıbı da bana bi gazete kağıdına çizip gönderebilirsin mektupla. Tabi bedeli için mailima eft bilgilerini girdikten sonra. Olur mu? Tamam, kızma, öğrenicem yaaa, saçma oldu bu, ben en iyisi uygun kutu bulayım:) tembellikten fikir üretmekte üstüme de yok:) Gidiyorum kuzumu öpmeye senin için. Çok sağ ol desteğin ve sıcacık yorumların için.